הזדקנות אצל

emenem

New member
הזדקנות אצל ../images/Emo107.gif

לכל חברי הפורום שלום רב, יש לי כלב בן 10 ולאחרונה הוא מיילל כשנוגעים לו בפרק העליון של אחת הרגליים הקדמיות. רציתי לשאול, האם זה יכול להיות שזה בגלל שהוא כבר מבוגר וידוע שלכלבים מבוגרים יש בעיות פרקים? הוא לא קיבל שום מכה באזור ובכלל בזמן האחרון נראה שהוא יותר פגיע. חוץ מזה הייתי שמחה אם כל מי שיש לו נסיון עם כלבים מבוגרים, מה צריך לתת להם (תוספות מזון), אילו טיפולים מיוחדים הם צריכים לקבל ובכלל חוויות. אני לא יכולה לתת לו אוכל מיוחד לכלבים מבוגרים מכיוון שיש לי גם כלבה בת שנתיים והם אוכלים מאותו הכלי, האם זאת צריכה להיות בעיה? תודה מראש לכל מי שיענה.

חובה חובה חובה

אוכל מיוחד לכלבים מבוגרים. הוא מכיל כמות גדולה של ויטמינים שכלב בוגר צריך, כדי למנוע בריחת סידן מהעצמות, התפוררות שיניים, איבוד ריקמות שריר ועוד. תעשו הכל ותמצאו פיתרון כדי שלכל אחד יהיה את האוכל שלו. ודחוף לוטרינר, אם הכאבים לא עוברים. תהיו בריאים

bilbolim

New member
לא יודעת בקשר לאוכל אבל בקשר

לזה שהוא מיילל שאת נוגעת לו במקום כל שהוא אז תקחי אותו לוטרירנר עם הפינצר שלי הוא גם ילל שנגענו לו מעל הרגל האחורית לכיוון הבטן ובסוף התברר שהיא לו זיהום בבטן

אלָה

New member
היי emenem

דבר ראשון,יש באמת להתיעץ עם וט' שסומכים עליו. כי יש סיבה ליללות וצריך להבין ממה זה נובע יכול להיות שאם תמרחי שם בעדינות משחה מתאימה ,כמו קומפרס זו תמיד אפשרות,אבל צריך לבדוק ולא לסחוב יותר מדי זמן. לגבי אוכל: מנסיון בסביבתי ואחת שאני סומכת עליה שסיפרה לי שכלב מבוגר שלה שהיו לו בעיות בפרקים וכו'-מצבו השתפר מאד אחרי שהתחילו לתת לו כל מיני תוספים ואוכל לסניורים של יוקנובה (אין ברירה,רק להם יש את המזון המתאים).נדמה לי שאת המזון הזה רוכשים רק עם מרשם של וט' צריך למצוא דרך לתת לו את האוכל שלו,אפילו לסגור אותו או אותה במרפסת כדי שהוא יוכל לאכול ללא הפרעה לי יש כלב בן 14 כמעט. יש לו מעט בעיות מתבקשות אבל סה"כ הוא במצב מעולה ואני סבורה שזה בזכות התפריט שהוא מרכיב לעצמו. הוא מת על מלפפונים ירוקים וגם על עגבניות. ירקות מבושלים הם מעדן בשבילו,כולל תפוחי אדמה'קטניות וכו' כמובן בצד אוכל כלבי שיש כל הזמן זמין בקערה.

למעלה