הזדמנות עסקית

einaty26

New member
הזדמנות עסקית

שלום רב לכל באי הפורום, אני ובן זוגי פתחנו לאחרונה עסק יחד עם חברה אמריקאית חדשה לחלוטין בארץ. מדובר בחברה בת 22 שנה הפועלת בכל העולם ונסחרת בבורסה בניו יורק. אנו מחפשים מספר אנשי מפתח שיצטרפו אלינו. אנשים הפתוחים לרעיונות חדשים, אשר יכולים להקדיש כמה שעות בשבוע בזמנם הפנוי על מנת להגיע להכנסה מתגמלת לשם הגעה לחיי רווחה כלכלית. לשם שמיעת פרטים נוספים אתם מוזמנים להתקשר לטל' מספר: 0546465088 שם יש הסבר בן 2 דקות על העסק שלנו. לאחר מכן אני אשמח אם תשאירו לי במסר אישי דרך תפוז את מספר הטלפון שלכן על מנת לקבוע פגישה. מדובר בעסק שמאפשר למי שבוחר בכך להמשיך בעבודתו הנוכחית. להשתמע, עינת

deathcaster

New member
עינת

האם מדובר בעוד תכסיס עלוב של שיטות הפירמידות ה"שונות" ? ידוע לך כי משרתי קבע אינם יכולים על פי חוק לעסוק בעבודה נוספת ? אז למה את מנסה לשדל את חברי הפורום לדבר עבירה ?

einaty26

New member
למה ישר ללכלך

לידיעתך, פירמידה אינה חוקית לא בארצות הברית ובפרט לא בישראל, ולכן לא היה עולה אפילו בדעתם של הוריי ושל בן זוגי להצטרף לדבר כזה ולא כל שכן בדעתי. כשאתה מאשים בשידול לדבר עבירה זה בגדר הוצאת דיבה ולשון הרע, בפרט כשאינך מכיר אותי או את משפחתי. שנית, אנשי קבע רבים כיום לצערי עקב שינויים בתנאי תעסוקה בצבא מוצאים את דרכם לאזרחות לפני גיל הפרישה, ולהם מגיע ליהנות מהעסק שלנו שהוא מתנה, מי שרוצה ייקח ומי שלא לא, לפחות אני נותנת לכל אחד את הבחירה החופשית. אני פניתי לפורום הזה כי גם אבי היה איש קבע וגם בן זוגי עד שהם פרשו, ושניהם עברו הרבה עד שהם מצאו עבודה חדשה, ובמקרה שלנו לאחרונה הם גם החליטו לפתוח יחד עסק. ממה ששמעתי מאבי פורשים רבים מחפשים בנרות עבודה אז חשבתי להציע להם הזדמנות עסקית אמיתית. חוץ מזה שיש לאנשי הקבע נשים שהן אינן בקבע, ואם האישה שלהם תצטרף לעסק זה יהווה תרומה ניכרת להכנסת המשפחה. רציתי להציע לנשים הזדמנות אמיתית, כדי שהן לא תצטרכנה לעבור את מה שאמא שלי עברה, שזה היה לנסות למצוא כל פעם משהו זמני כשעברנו מבסיס לבסיס, ולנסות לרוב להסתדר עם משכורת אחת בלבד, כי בזמן שרוב שעות היום אבא שלי היה בטייסת מישהו היה צריך להיות איתנו. מי שרוצה לשמוע עוד פרטים יכול לפנות אליי במסר אישי.

למעלה