הזדמנות עסקית

רק גבר ישתמש במילה חודרים

מה רע במילים באים, מגיעים, נכנסים? מה הקשר בין כתיבת הודעות לחדירה? כנראה שאצלכם הכל קשור בו. אתי. הבדלים סמנטיים.

אסתרק`ה בדיחה עבורך :)

מזוכיסט פוגש סדיסט. אומר המזוכיסט לסדיסט:``תן לי בעיטה חזקה, תן, תן!`` חושב הסדיסט....מגרד בראש. לא, לאאאאאאאאאאא, לא אתן!!! :) חדר, חודרים-עבר אל תוך, פלש, נכנס פנימה, ``ידי פתחה שעריה ולה אחדור ואביט בה(בן סירא נא ט ) אם אבן שושון כותב ככה, מי אני שאכתוב אחרת? חהחהחהחהחהח אכן אבחנה דקה, מלקתי, :)

אסתרק`ה, תמיד ידעתי........

.....שהנשים יותר מורכבות מאיתנו, הגברים. אבל הרי כולם רוצים פשטות בהפעלה, נוחות בשימוש, ידודתיות לסביבה. אז הגבר, הוא גירסה יותר מתקדמת של אדם. עפ``י התורה זה היה הפוך, הגבר ואח``כ האשה....עזר כנגדו!!!!!1 אבל מי אמר שהשדרוג תמיד מצליח? חהחהחההחהחהחהח ראית איך אנחנו עושים פיפי? ממש פשוט, הופ וגמרנו. אצלכן, זה פרוצדורה..... חהחהחההחהחה חהחהחהחההח אבל אנחנו לא יכולים בלעדיכן, סוף פסוק :)

ממש שיא התחכום, איך אתם עושים פיפי.

כנראה שהמוח שלכם בכל זאת נמצא שם, כפי שטענתי בתחילה. בקשר לשידרוג, אני לא יודעת על פי מה נבחן אצלך שיפור אבולוציוני הרי אישה בנויה הרבה יותר טוב להישרדות בטבע מאשר הגבר, כמעט בכל תחום.

שרון-ב-

New member
השאלה מה קדם למה....

הפתרונות הפשוטים שקיבלו הגברים לכל דבר בגלל המח המצומצם או שחלקו הגדול של המח התנוון בשל חוסר שימוש. אבל אולי זה לא משנה, כל עוד שהמח העיקרי שלכם גם גדול וגם מתפקד ;-)

למעלה