הזדמנות לרווח גבוה

tamirainey1

New member
הזדמנות לרווח גבוה

שלום לכולם ! השבועיים טרם יום העצמאות הם פרק זמן מצויין להרוויח כסף ממכירת דגלי ישראל לרכב. המכירה מתבצעת בצמתים ובנק' מרכזיות ומהווה אופציה לעבודה ליחידים או לקבוצות, לקבלת פרטים מלאים : 054-9985105. בהצלחה !

MoonyAvFreak

New member
../images/Emo32.gif וכל שאר הבולשיט לפה.

:[ בא לי לדעת מה שלומו ואיפה הוא ומה נסגר איתו. אני מתגעגעת. ואני מפחדת שככה זה נגמר. :(

Under the GUN

New member
נצל"ש חשוב

אני צריך דחוף את מה שירד במיקוד בתקשורת עיוני... לא קולנוע, תקשורת...

מתכוון לתקשורת וחברה א'?

מה שירד? מה שירד- מושג הג'אנרים בטלוויזיה ומושג הג'אנר השיח הציבורי פוליטיקה בעידן הטלווזיה רייטינג חופש הביטוי קומדית מצבים מושג החדשות בהיסטוריה חדשות באמצעי תקשורת המונים אינטרקטיביות בדיווח מקווה שזה זה... יום טוב

למה לא ירד?

לפי מיקוד של "תקשורת ופירסום" מה שנשאר זה- תקשורת ומציאות מבוא רב תרבותיות חווית הצפייה בטלוויזיה תוכניות אירוח הטלוויזיה בישראל-השידור הציבורי והמסחרי קומדיה והומור אירוע מדיה כתבת חדשות בטלוויזיה-תכנים אינפוטיינמנט פוליטיקה,סדר יום וחדשות או שאנחנו לא לומדים אותו נושא?

may9bo

New member
חופש הביטוי ירד?!

אין מצב!! אגב, איפה אתה לומד תקשורת?

טל קארי

New member
משחק ממכר!! כנסו..

http://members.iinet.net.au/~pontipak/redsquare.html אתם כבר תבינו.. [משחקים עם העכבר] ולמה בולשיט? זו הזדמנות באמת מצויינת להרוויח כסף..לא? מישהו התקשר לזה?

טל קארי

New member
סרטון מ-ז-ע-ז-ע- על אנורקסיה

אתן [אני מדברת לבנות שביניכן], חייבות להיכנס לפה: http://www.metacafe.co.il/watch/461590/anorexia_bulimia_contact/ ולבנים---> אולי מזה תבינו אחת ולתמיד, שלא לכל בת רזה טוב בחיים!! ולא צריך להעדיף רזות!! טוב אני לא אסיים אם אני אתחיל... אנלא אומרת שכולם ככה, אבל רק מסר כללי..שתבינו מה שעובר על הבנות..

shiratel

New member
באותו נושא רק טיפה אחרת

כתבתי בבלוג שלי (יאא איך לא נעים לי לפרסם את הבלוג שלי ככה חחח) כתבה על משהו שדי הכעיס אותי, איך שאני רואה את זה יש קשר כלשהו לאנורקסיה אבל לודעת... אז בקיצור זאת הכתובת כנסו... אם אתם רוצים תגיבו לי שם... למרות שאני מעדיפה שיהיה דיון על זה פה, שיהיה קצת מעניין. אז מה דעתכם? מסכימים איתי? לא מסכימים איתי?

לא באתי להישמע

כל דבר שאני בטח אשמע בהודעה הזאת, אבל כשאת כותבת "לא צריך להעדיף רזות!!1", על סמך מה את אומרת את זה? את ידועת כמה אנשים מתו ממשקל יתר? את ידועת שבטקסס אחוז האוביזם הוא כ"כ גבוה שלא תוכלי כמעט למצוא אנשים נורמאליים? סתם, זה מעבצן אותי הכל זה יציאה מפורפורציה פשוט

למעלה