הזדמנות אחרונה

tomerc7

New member
הזדמנות אחרונה

יש מישהי שאני מחבב כבר הרבה זמן והיא התחילה איתי כמה פעמים לפני כמה זמן אבל הייתי אז אדיש מדי ואכזבתי כל פעם מחדש. אחרי כמה זמן היא הפסיקה לנסות והרגשתי את הפספוס רק כמה חודשים אחרי זה. פחדתי מדי לגשת אליה או לנסות לדבר איתה ומה שהגדיל את הפחד הזה זה שאני אף פעם לא ראיתי אותה לבד - היא תמיד עם חברות.
אז ניסיתי את הדבר הכי קל שיכל להיות ושמתאים להכי פחדנים שיש - בפייסבוק. בהתחלה הייתה תשובה די חיובית ממנה אבל אחרי תגובה אחד בלבד היא הפסיקה לענות, כשאין לי מושג מה הסיבה, אז גם זה נפל.
מה שעוד יותר מטריד אותי זה שעוד שנה אני עובר ללמוד בבית ספר להנדסאים שכנראה יהיה מרוחק מאוד מאיפה שאני והיא גרים (אותו יישוב) ולא נלמד יותר באותו מקום, וכנראה לא אראה אותה יותר.
עלה לי הדבר שכמוצא אחרון אני אגש אליה,, גם אם יש את החברות שלה, כי לעזאזל עם הכל, כי כנראה אני לא אראה אותה יותר.
אני מעלה את זה עכשיו כדי שיהיה לי מספיק זמן בשביל לאגור אומץ ומספיק זמן בשביל להכיר ואולי גם זוג.
אז כדי שאני ידע בשביל מה אני אוגר אומץ - איך ניגשים אליה עם כל החברות, או מה עושים אם מגלים שאולי יש לה חבר?

Megie

New member
לומדים לקח להבא..

חבל שהיית אדיש בהתחלה, אולי היא הבינה שאתה לא רוצה ואח"כ כשניסית, זה היה נראה לה ילדותי כל המשחקים האלו-והיא התנתקה..
הדרך היחידה כרגע זה פשוט לגשת אליה לידן ולהגיד משהו כמו "יפה לך לסנן בפייסבוק!" ומשם לפתח שיחה... החברות שלה בטוח יודעות אם היא הייתה בעיניין ורק יפרגנו..ומשם תראה לאן זה זורם..מקווה שהיא עדיין רווקה

שלום

התייחס לזה כאילו אתה מתיידד אתה. פתח אתה שיחה, התעניין בה רגשית והיה נחמד אליה. לאט תתקרב אליה ותהפוך אותה לחברה.

tomerc7

New member
מאוד ספציפי...

תודה על ההסבר המאוד ספציפי, אבל מה ששאלתי זה איך לגשת אליה כשהיא עם חברות. עוד משהו ששכחתי להוסיף זה שחברות שלה ואני לא חברים ולא מדברים גם וגם לא מכירים.

תשובה

כמו שכתבתי, נסה בהתחלה להתיידד אתה. אם אתם מכירים במסגרת מסוימת, שאל אותה על מה שהיא עושה באותה מסגרת. שאל אותה על עבודתה, על לימודיה, על חוגים שהיא בהם ואחר-כך על תחביביה. ספר אותו דבר על עצמך, התחל מלשאול. כשיהיה ביניכם עניין משותף, הצע לה להמשיך את השיחה באופן טבעי בטלפון או בדרך תקשורת אחרת.

למעלה