הזדחל על גחונו

לא קלעת לסיבת התפעלותי.

ואני כבר מזמן מתייחס אליך כערב רב ולא כחלק מקהילה גדולה יותר שעושה גם דברים שאתה סולד מהם. מה שהפתיע אותי הוא שהצלחת להשתחרר לחלוטין מהבטחוניסטיות הציונית שאפיינה חלק מההודעות הקודמות שלך ודיברת לגופו של עניין בלי לפחד מהתלהמויות הטרולים הימניים בפורום. אל כך אין לי שום דבר להגיד לך חוץ מכל הכבוד. הופתעתי גם מהעובדה שהצלחת להרחיק לכת בשנאתך לאותו חייל עד שכמעט שמחת במותו. ברור לי שיש לך (כמו לי) סלידה מאותו ציבור של מתנגדי התנתקות שהשתתף בפינוי בשביל לשרת את המדינה או כדי להתקדם בדרגות צה"ל. (למעשה קשה לי למצוא מתנגדי- התנתקות רבים שאני יכול להעריך שלא השתתפו אקטיבית בהתנגדות לפינוי) אבל מכאן ועד ללעוג להם לאחר מותם הדרך עוד ארוכה.

ערב רב

New member
הנה תמונות שלו בימיו השפויים

כשנאבק בהשמדת חוות גלעד, כאן, מאז הוא "חזר בתשובה" כנראה. אני לא חושב שלעגתי לו "לאחר מותו", הסיבה היא שפשוט נחשפתי לסיפור הזה רק עכשיו. אם יום קודם היו מספרים לי את הסיפור ואומרים ש-"כעת הוא נלחם בלבנון" הייתי מגיב באותו האופן. מעבר לכך, כמובן, אינני חושב שהמוות מחסן מפני ביקורת.

אפשר להגיד משהו?!

(בלי להדחף) קראתי את שיחתכם המוזרה, ואין לי שום ספק שמה שנכון זה מה ששגב אומר... (אין לי ממש כוח לפרט כי 4 בבוקר) וזה באמת מאוד איך לומר... עד מעורר בחילה, השמחה שלך על אדם מת... לאן הגענו?!... אישית אני חושבת שההתנתקות הייתה הפעולה הפוליטית החכמה היחידה שעשינו בכמה השנים האחרונות... ----- אבל אל תשימו עליי ------ אני סתם דוחפית... תהנו ולילה טוב..

jnus1

New member
איכססססססס בעעעעעע

איך אפשר לדבר ככה על קצין קרבי שנלחם בשביל המדינה ונהרג ? גועל נפש! אתה מבזה את שמו . נדבקת מהחיידק בפורום פה? חיידק הנבזות?

BonJoby

New member
חרטטן שכמוך..

לא הזדחל ולא נעליים, המפקדים שלו לחצו להחזיר אותו, כך גם אגב היה כתוב בעיתונים (כן כן, אפילו בהארץ השמאלני). הוא לא השתתף בגירוש בכלל, הוא הוחזר רק לאחריו, ובעיקר זהו, אני לא אתייחס להמשך ההודעה שלך כי אמרו את זה כבר לפניי, אתה מייצג בצורה ניפלאה את השמאל.

למעלה