הזדחל על גחונו

ערב רב

New member
הזדחל על גחונו

סגן-משנה עמיחי מרחביה הוא דוגמא קלאסית לדת"ל המזדחל, דוגמת קציני ההגמ"ר בנימין שכתבו מכתב ואח"כ הזדחלו בשלכת קפלינסקי אלוף פקמ"ז והתחננו שישאיר אותם בתפקידם. בימי הגירוש הוא היה בקורס-קצינים ושלח מכתב לרמטכ"ל בנושא, ולכן הודח מהקורס. הוא כמובן הזדחל והתחנן במשך חצי שנה כדי שיתנו לו לשוב, ואני לא רוצה לדעת מה הוא עשה בשביל זה (למשל, השתתף בגירוש בהתלהבות?) והכל בשביל לההרג כקצין בצבא הגירוש והחורבן במלחמת הגירוש הגדול של אולמרט. טוב, נו, לפחות נפטרנו משני קצינים ממכינת עלי שבטח היו עושים צרות גדולות במאבק נגד הגירוש, כמו רפי פרץ וחבריו ממכינת עצמונה.

eyeCoof

New member
אם תקרא לי מג"בניק עוד פעם

אני ארביץ לך עם האלה שלי.

qwe41

New member
אתה דפוק ערב רב?

אני מתחיל לחשוב שאתה פרובוקטור!!!!!! אף-אחד לא שמח שחיילים נהרגים!!!!!! אפילו........................אם הם מהשטחים........................................ הכינוי שלך מצביע שאתה באמת-ערב רב או פרובוקטור?

emcity

New member
אולי אתם לא שמחים כשחיילים מתים

אבל רובכם חושב שלהרוג חייל זה לגיטימי

emcity

New member
בהפגנות השמאל

כמו שהייתה השבוע בחפיה נמנעתם מגינוי החיזבאללה בזמנו היה פה פעיל מיש גבול שהוא גם פעיל במרצ ששיבח פגיעות בחיילים וקרא למעשים אלו לגיטימים

Fleddermaus

New member
כמה היו בהפגנה הזאת?

את מי הם מייצגים חוץ מאת עצמם? וחוץ מזה, מי אמר לך שהם לא גינו את חיזבאללה? ואם היה פה אחד, זה אומר משהו על הכלל? הוכחות זה סקרים, זה עובדות, לא ההתרשמות שלך כטרול.

emcity

New member
לא אמרת פעם שאתה

לא מאמין לסקרים? מי פה הטרול עכשיו?

Fleddermaus

New member
מתי אמרתי את זה?

מי הטרול? בוא נחשוב, אני חבר בנוער מרצ, אתה ימני-קיצוני. זה פורום נוער מרצ. אז מי הטרול?

emcity

New member
זה לא משנה מי אתה

משנה מה אתה אומר ואחרי שניה משנה את דעתך לטובת מטרותיך ז הטרול פה הוא אתה

סלוניק

New member
זה קצת מצחיק

שאתה נכנס לפורום כדי להגיב סיסמאות קצרות סטייל "מרצ חושבת שחיילים מתים זה לגיטימי" או "בהצלחה בבל"ד", ומכולם קורא דווקא למנהל הפורום "טרול".

emcity

New member
מה ססמה בזה?

היא לא מזוהה עם מרצ אז היא כנראה מזוהה עם בל"ד

ערב רב

New member
זה בגלל הסטריאוטיפים שלך

על המתנחלים, כשתתגבר עליהם תלמד לדעת שזהו ציבור מורכב ומגוון, שכולל לצערי רבים מראש החץ המתלהב של כוחות הגירוש בקיץ שעבר. אנשים כמו מרחביה וקציני ההגמ"ר בבנימין מלפני שנתיים הם דווקא המיינסטרים של המתנחלים הדת"לים, מרזל הוא השוליים. טוב, בעצם אפילו המכתבה המהוסס של מרחביה מציב אותו בשוליים, אם כי די רחבים.

למעלה