הזדהות

chen010189

New member
הזדהות

החלטתי לעשות שרשור שכל אחד ירשום עם מי הוא הכי מזדהה :) אבל שימו לב! לא את הדמות הכי אהובה עליכם אלא זאת שאתם הכי מזדהים איתה!.. וכמובן.. תכתבו במה אתם מזדהים איתה? ואם יש, אז גם במה אתם נבדלים ממנה? כמו שלמשל רוברטו במציאות(רוברטו פולק) הוא דווקא איש טוב אבל למשל אדית חצור(דגנית) מורה גם במציאות אני אתחיל ממ.אני מזדהה עם ניני בצורת מחשבה שלו.. ובדעות שלו.. גם אני הגעתי בכיתה ז' לחטיבה ולקח לי זמן להתאקלם כמו שצריך.. אבל בניגוד אליו, אני מצליחה מהר מאוד להשתלט על זה. אה ויש לי את התכונה הזאת של אדם להיות צינית כלפי אנשים, לפעמים יש תקופות שאני מדברת הרבה בציניות שיכולה לפגוע(נו כן אני מודה שאני ביץ'..לא נכנס לזה)

Super Chuly

New member
מיקה

לא יודעת כל הקטע של ההתמרדות בהורים ובחברה (זוכרים שסיפרו שהיא נגנה בקונצרט ואח"כ הרימה שלט "אני פה כי הכריחו אותי"?), אז אני ממש מזדהה עם זה, כי גם אני בדרך כלל עושה בדיוק ההפך ממה שמצפים ממני ורוצים שאני אעשה... ליהי :)

ba r2 0 1 0

New member
אין לי כל כך אבל אם כבר אז עם

נטשה, למרות שאני בן
אולי כי היא לא מווותרת על הזה עם אדם וממשיכה לנסות אבל שהיא מבינה שזה כמעט חסר סיכוי בכל זאת נותנת צ'אנס לדורי.... למרות שחברים שלי יגידו שאני אמור להזדהות עם רוני בגלל המתמטיקה

Double U

New member
תתפלא, דווקא לא../images/Emo2.gif

מתאים לך להיות איה. זוכר כל דבר

A Radcliffe

New member
אהמ אהמ.....

נטשה---> כי גמני אוהבת לצייר (ואני מודה אומרים לי שאני טובה בזה!) וגמני אוהבת (
) מישו (הג'י{א}נג'י->מעיין-ששש) ואני יודעת שכבר אין לי סיכוי איתו!

גלגולה14

New member
איה:

דומה: יש לי גם זיכרון טוב לדברים(אולי לא 100% כמוה אבל יש לי),גם אני הייתי מאוהבת ובהתחלה הסתרתי את זה(כמו עם רותם),ואם אני דלוקה על מישהו אז אני גם יקנא לו כשתבוא מישהי אחרת ואני אלך לחקור אותו,אני לא אוהבת להשתחצן-ואני עושה דברים שזאת אני ולא מה שאני לא עושה. שונה: אני ממש ממש לא קשורה לאח שלי ככה,אני לא אוהבת היסטוריה ואין לי(במקרה של איה הייתה)חברה פקאצה כמו רותם..

איה../images/Emo42.gif

גם אני תולעת ספרים גם אני בנפש יותר קטנה מכולם... גם הזיכרון שלי לפעמים מדהים אנשים גם לי יש אח תאום (אבל גם אחות תאומה) וגם במראה אני די מזדהה איתה... ולא בגללל שאני הכי אוהבת אותה
נשבעת לכם
אני חושבת שאני הכי אוהבת אותה בגלל שאני מזדהה איתה...

h a s

New member
לא כל אחד לבד וקוראים להם שלישיה..

צינוית אם את מבינה..

Double U

New member
שאלה קשה באמת...

ואני עוד חושב עליה.......
וחושב..... בסופו של דבר, אני חושב שאני די מזדהה עם כל דמות במקצת

mominman

New member
גם אני ככה ../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif

יש לכל דמות בעיות שבחלקם אני כן מזדהה ובחלקם לא..

למעלה