הזאת פנאתינייקוס???

הזאת פנאתינייקוס???

ראיתי את המשחק הערב, ואני מוכן לחתום לכם, מכבי אוכלת את פנא` בלי מלח בצורת משחק שלה הערב, גם איך שהם שיחקו במחצית השניה, זה לא הזכיר במאום את גמר גביע אירופה. אפשר להגיד שזה היה אחד הערבים החלשים שלהם, נקוה שכך הם ימשיכו לאורך העונה, ומצבנו טוב. הלואי, הלואי, הלואי. מכבי רעננה פשוט שיחקו נהדר מחצית ראשונה, ובכזו צורת משחק אין להם מה לפחד פה בליגה, שרק ימשיכו כך, תרגילים יפים, ואפילו מלחמות מתחת לסלים, אם הם ימשיכו כך, י-ם צריכה להתחיל לחשוש, אמנם אין להם את הכח של י-ם, אבל משחק יש להם פי עשר טוב יותר מי-ם, (נדמה לי שאין הבדל גדול בין הפער מי-ם לריאל, לפער בין רעננה לפנא` אפשר אולי לומר שהפער בין י-ם לריאל פחות) ואפילו שהם שיחקו מול אלופת אירופה, כל הכבוד להם, אפילו על הפסד כזה. נ.ב. מישהו יודע מה עושה על המגרש סבאנוביץ? נראה לי שעדיף לקרוא לו סבא מאשר השם הארוך הזה.

aduma

New member
תיקון טעות

פאנא ללא שניים מבין 3 השחקנים המרכזיים שלה, באולם בייתי נגד 10 אלפים איש, ניצחה ב14- הפרש. פאנא הציגה במחצית השניה כשרצתה,משחק שמכבי טרם שיחקה השנה,פאנא היא קב` התקפה , אולי הטובה באירופה חוץ מאולימפיאקוס זה שהיא החזיקה את היריבה במשחק חוץ על פחות מ-70 נק`. וזה שהיא בין קב` ההגנה הטובות בסופרו כרגע, רק צריך להדאיג אתכם מכיוון שברגע שכוכבי ההתקפה שלה יחזרו, פאנא תאכל את מכבי בלי מלח!!!

MegaYellow4

New member
הייתי מציע

למי שאוהד את הקבוצה שהושפלה רק לפני שבוע במדריד, שלא יספר לי על אכילות בלי מלח. מעבר לכך, קשה לי לקרוא ליד אליהו שמאוכלס ב- 8000 שתקנים מגרש ביתי, ורעננה בוודאי היא לא אינדיקציה. פאנאתנייקוס קבוצה נהדרת, אבל היום היא לא שיחקה טוב. עד לשלבים המכריעים של העונה יש עוד המון זמן, ואני סומך על אובראדוביץ` שיביא אותם לכושר הנכון בזמן הנכון.

JUVENTINI

New member
הייתי מציע

הייתי מציע

למי שאוהד קבוצה שמשחקת עם נובו מאסטו לא לדבר אפילו על קבוצות כמו ריאל מדריד .. ו גם לא להתלהב מכך שמכבי תל אביב נמצאת בדרגה יותר גבוהה מהפועל ירושליים .. כי כיום אני לא בטוח בכך בכלל .. וגם אם כן .. אני בטוח שבשנים הבאות יהיה שינוי .. עם יו``ר אידיוט כמו שמעון מזרחי .. ואם עוד אחד בשם מוני פנאןאין לכם עתיד .. :) מגה יילו !!!!!!!!!!!!! יייייייווווווווו אווווווווווו איזה שם פגז !!!!!!!!!!!!!!! :)))

roy_ma

New member
אכלנו ליצנים יותר גדולים ממך

לארוחת הבוקר. שב בשקט בגן החיות שלך, במלחה, ותתעסק עם אוספי הזבל שרצים לכם על הפרקט, כולל היו``ר שלכם, שכונה, ע``י שחקן בכיר:`` אם הוא (קליין) יגיד שעכשיו יום, אני אצא החוצה לוודא שזה נכון``.

roy_ma

New member
שלום הילה. בינתיים, בטרם נעסוק

במפגש הצפוי בין מכבי לבין פאנא, כדאי שנדון על הבזיונות של עמיתייך ממלחה.

למעלה