הו

shay or eli

New member
הו

הו חברים, אני מרגיש, שהגעתי לשלב בחיי שכל אדם עובר, ושאני רוצה לחלוק איתכם ולהיעזר בכם כדי לעבור אותו, כי תמיד טוב לחלוק, ותמיד טוב לדבר, כי זה חלק מתהליך ההתבגרות: אני צריך עוד דיסק של יס. הו, עכשיו אני מרגיש הרבה יותר טוב, אחרי שהוצאתי את זה החוצה. יש לי את Relayer, את Close ואת Fragile, וכל פעם אחרי שאני מסיים לשמוע את כולם אחד אחרי השני (מה שקורה לעיתים תכופות למדי בזמן האחרון), אני חושב לעצמי שאני צריך עוד (או יותר נכון: עווודדד...). ילדים, עזרו לאור לבחור את הדיסק הרביעי של יס שהוא ירכוש, שלחו את התגובה לשירשור הזה, ואולי תוכלו לזכות בפרסים (בעזהי"ת). בברכה, אור. הו.

shay or eli

New member
הו, הבנתי את הלצתך

הד' מנוקדת בשווא נח כמובן

Going for the One

אבל זה עניין של טעם. לטעמי הוא מצויין, ונופל רק במעט מהשלישיה המובחרת, אבל הרבה אנשים מתעבים את האלבום הזה משום מה.

JohnPaul

New member
Big Generator

סתם חחחח... אתה יכול באמת לשקול את Going for the One, אבל לדעתי The Yes Album ו-Tales from Topographic Oceans עולים עליו, ואם אתה רוצה משהו אחר אז אפשר גם את 90125. אם אתה שומע את פרג'ייל, קלוז ורילייר ואחרי זה רוצה עוד, אז הכמעט-שעה-וחצי של Tales יספקו אותך.

Prozak Blues

New member
ללא ספק.

טיילס הוא אחד הטובים שלהם.. שווה לרילייר, בוודאי שיותר טוב מפרג'ייל (נו טוב.. זה כבר בכלל לא קשה).

מורנא007

New member
Tales../images/Emo45.gifYes

אחר כך Going for the one + Tormato + The Yes Album. נא לא להזניח את האלבום ה"חדש" (מלפני 4 שנים) Magnification אפשר לשקול רכישה של דרמה, אם כי ללא אנדרסון זה לא ממש יס.

jonbirion

New member
going for the one

מאד אוהב את התקליט. ריק וויקמן חוזר ללהקה בקול תרועה. קטעים מורכבים ליד להיטים שאף צעדו במצעד!! ממליץ לך ללכת על זה. יונתן

למעלה