מה את כ"כ בטוחה מה
מ מצוטטת New member 30/8/05 #19 מה את כ"כ בטוחה מה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif
ט טלה צפוני New member 30/8/05 #22 בוגרתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בוגרתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ה הנודניקית עם הקוקו New member 30/8/05 #24 ../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif אני מאדדדדדדדדדד בוגרת כבר
ה הנודניקית עם הקוקו New member 30/8/05 #31 לא שאני,אבל... שום בגרות שבעולם... לא תעזור. אותנו למחזר...היא לא תוכל... משו כומו...משימה בלתי אפשרית אבל לנסות...כדאי
לא שאני,אבל... שום בגרות שבעולם... לא תעזור. אותנו למחזר...היא לא תוכל... משו כומו...משימה בלתי אפשרית אבל לנסות...כדאי
מ מצוטטת New member 30/8/05 #26 ../images/Emo46.gif../images/Emo18.gif או שאני יוRה......... שKול מילים
V vered 37 New member 30/8/05 #29 יש כאן היום אלימות בפורום.... טוטאל - עם האקדח את יה מצוטטת...לא מפספסת ..יורה חופשי ! מזעיקה ת' POLICE !!! מי שאוהב אזיקים...שיתכונן !
יש כאן היום אלימות בפורום.... טוטאל - עם האקדח את יה מצוטטת...לא מפספסת ..יורה חופשי ! מזעיקה ת' POLICE !!! מי שאוהב אזיקים...שיתכונן !
ה הנודניקית עם הקוקו New member 30/8/05 #33 ../images/Emo124.gifורדדדדדדדדדדד כשהיא יורה... תתכופפיייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V vered 37 New member 30/8/05 #37 תשמעי ... היות ובורא עולם מאד אוהב אותי... אני כולה מטר וחצי.... קצת יותר מכופפת ...ואוכל להצטרף לחבורת הדרדסים. ואז אני מקרה אבוד...
תשמעי ... היות ובורא עולם מאד אוהב אותי... אני כולה מטר וחצי.... קצת יותר מכופפת ...ואוכל להצטרף לחבורת הדרדסים. ואז אני מקרה אבוד...
A a n a t i 3 3 New member 30/8/05 #39 קרית עקרון על המפה....../images/Emo104.gif אין לכם מושג מה הולך פה... צופרים של מכוניות, זיקוקים בלי סוף.. כל עקרון מחוץ לבתים. אני עקרונית גאה
קרית עקרון על המפה....../images/Emo104.gif אין לכם מושג מה הולך פה... צופרים של מכוניות, זיקוקים בלי סוף.. כל עקרון מחוץ לבתים. אני עקרונית גאה