הו

h p g i r l

New member
הארנב שלי יותר חמוד../images/Emo82.gif

(^)_(^) (='.'=) (")_(") תפוז מעוות אותם!

ketty the sheep

New member
אפשר לנצל"ש קצת?../images/Emo122.gif

גם אני רוצה חדר כזה! תראו כמה פוסטרים ודברים יפים

ketty the sheep

New member
אתנחם בעובדה

שיצא לי לישון בחדר הזה
(תראו כמה דיסקים יש לה כוסאמק
) וסליחה על הניצול האכזרי.

מלאכית16

New member
החדר שלי יותר שאווה..../images/Emo110.gif

יש לי מלא תמונות מהתקופה שהערצתי את הבקסטריט בויז...אבל עכשיו הוא עוד יותר שאווה, כשהפוסטרים של הבקסטריט בויז ירדו... עכשיו דמיינו ארבעה קירות. בקיר אחד יש דלת, בקיר מולו חלון. על אחד הקירות (נטול החלון ו/או הדלת) יש 17 פוסטרים ותמונות, החל מג'יי קיי רולינג מושא הערצתי, ועד לתמונות של הפורום ושל אלן ריקמן... בקיר עם החלון מילאתי את כל מה שהצלחתי בתמונה גדולה ויפה של אלן ריקמן, ג'ייסון אייזקס וטום פלטון, שמתחתה יש כאלו דמויות קטנות של כל השחקנים מהסרט, מתחת יש תמונה נוספת של ג'ייסון אייזקס (ממש מעל הראש שלי, כשאני ישנה
) על הקיר הני (גם בו אין חלון או דלת) יש מללללא ציורים שלי שמכסים כמעט את כולו...ועל הקיר של הדלת אין מקום לכלום..אבל על הדלת כתבתי באדום וגדול- סוורוס (באנגלית כמובן) ככה שהחדר שלי יותר שאאאווה.. אם הייתה לי מצלמה דיגיטלית הייתי מצלמת לכם. אבל הדס ומיצי שבאו לבקר אותי אחרי הניתוח יכוים להעיד שכך באמת החדר שלי מסודר... ועכשיו גם נהיה לי חשק להוסיף ציורים שלי לקיר...*רצה להביא סלוטייפ*

De-Panther

New member
על הדלת שלי יש הרבה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מדבקות מכלמיני מפגשים שהייתי בהם על רוב המדבקות כתוב צומי

מלאכית16

New member
היו לי גם פוסטרים על הדלת..../images/Emo110.gif

אבל כל פעם שאני נועלת אותה ולא נותנת לאחים שלי להיכנס הם קורעים/מקשקשים/מדבקים שטויות על הפוסטרים האלו...אז יום אחד התעצבנתי ותלשתי את כולם... עדין אפשר לראות שרידים שלהם על הדלת
אני חושבת שאני פשוט אצבע אותה לשחור ואכתוב משהו כמו "במרתף זה חיים באושר הילה וסוורוס סנייפ, אז כדאי לכם לשמור מרחק
"

De-Panther

New member
אני שמתי את המדבקות|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בצד של החדר שלי לא בצד של המסדרון...

oO yUvAl Oo

New member
ווואו.....*_*../images/Emo41.gif

גם אני רוצה סוורוס גדול על הקיר שלי(
)
היו לי פוסטרים..... פעם.... לפניי המווווןןן שנים.....(4
) איזה חדר שאוווההה!!!!!

מלאכית16

New member
כן....../images/Emo110.gif

זה חדר מקססססים
וכל האלן ריקמנים והסוורוסים שמחייכים (או יותר נכון, לא מחייכים
) מכל עבר זה דבר נפלא... כמובן שיש לי גם פוסטרים של סרטי הארי פוטר, ושר הטבעות..אבל לונורא

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif הזנזונת!~ ../images/Emo7.gif

אני אני אני אניאניאניאניאינאינאנינא גם רוצה חדר כזה!!!!

למעלה