הו... תן לי כוח

הדחליל

New member
תנשמי עמוק

תני לי לנגב לך את הדמעות ותתחילי לחיות בבקשה .... ---{-@

יערית

New member
ברזל לא ברזל..

לפעמים הסבלנות משתלמת!!!!! תשמעי מתוקה שלי, זה שלא יהייה לחוץ כמו``טמפון``,וירצה להכיר את הנשמה שלך,להכיר את הפנים שלך,אהבה זה דבר שבונים(לא רק מגדלים באויר),לאט לאט,בלוק אחר בלוק, פיסה אחר פיסה,צריך הרבבבבבבבבבבהההההההההההה סבלנות, הרי אנחנו כמו ילדים,צריכים לסמוך על מישהו ,להרגיש שאנחנו באמת חשובים,אז שיחכה בסבלנות,מלחמת ההתשה שלנו לא היתה לחינם,קיבלנו מדינה לא? אז אולי הוא יקבל אהבה גדולה בסופו של דבר... סבלנות,סבלנות ,סבלנות. יערית-שאוהבת אוכל שמתבשל על אש נמוכה ...

יערית

New member
דחלילון..

עוד לא הכרנו וכבר הפוך? איזה סוטים יש כאן לאחרונה!:) יערית-בהפוכה לעבודה.

יפעת*

New member
יקירתי

אולי הפחד הוא מהפחד, ולא מהאהבה? אולי פשוט צריך להפסיק לפחד, ורק לזרום. אין חיים בלי אהבה, היא מהות הקיום שלנו, וכמו שאיזה חבר ותיק שלנו אומר ``זה מה שאלוהים רוצה מבני אדם``, וזה גם מה שבני אדם רוצים מבני אדם. את לא רוצה להתאהב?? את לא רוצה לחיות? אפשר לחיות פיזית בלי אהבה, אבל הנפש .... היא לא צריכה לאכול? מה המחיר הכבד יותר? לחיות בלי רגש, או להפגע מפעם לפעם? תפסיקי לפחד בפקודה B-) , תתחילי לאהוב! אוהבת אותך יפעת

חלומית:)

New member
אוריאנה יקירה !!!

אוריאנה יקירה !!! האהבה מתאימה לך!!!!!!!! לא האדם הנ``ל !!! הזמן ירפא את יסורייך , תוך ציפיה לעתיד חדש מלא אהבה עם אדם מתאים , שידע מה זאת אהבה אמיתית . צאי לדרך בחרי בקפידה את האדם המתאים , ותתחדשי לך שוב :) אך לא לשכוח להעזר בנסיון:) אחד שלא מתאים לא ישנה את דעתך על אהבה , על גברים , או על עצמך :) מחלומית

תאנה

New member
אוריאנה-את בטח התכוונת לזה:

אהבה, למה את חייבת כל כך להכאיב אהבה, לקחת כבר הכל לא נשאר לי דבר לעצמי ואתה, נכנסת לחיים שלי בלי אזהרה אהבה, משנה צורה מפחידה אותי... דנה ברגר

למעלה