הו... תן לי כוח

הו... תן לי כוח

כמה שטענתי שאהבה זה לא בשבילי ואני לא רוצה להתאהב - זה קרה לי, ובענק. פשוט לא עניין אותו, הוא בא ועשה בי שמות. לאן נעלם ההיגיון, איפה הבגרות הנפשית והיכולת לדחות סיפוקים ולמה אני מרגישה כמו ילדה קטנה ומטומטמת? לא רוצה להתאהב. לא רוצה. לא רוצה ודי. אהבה זה חרא, כואב בלב. את לגמרי מעורטלת (נפשית) וזה מפחיד. לא רוצה. רק שהלב שלי לא שואל אותי בכלל אוריאנה

אור-לך

New member
הו...יקירתי,

גם גדולים ממך נפלו... הגיון את מחפשת??? הרי באהבה אין הגיון!!! והלב - אמרתי לך מזמן, הלב עושה מה שהוא רוצה...הוא ישות בפני עצמה! וחוץ מזה, מהז`תומרת ``אהבה זה לא בשבילי``? הרי זה הדבר הכי יפה בעולם, לא? אור (שמתה מפחד מהערטול הזה...).

``כשאהבתי בעיניים עצומות

לא היה לי זמן להיות שקול והגיוני`` (דני רובס)

evron

New member
צודקת

קשה להתאהב לאחר שבר אדיר של התאהבות חש כמוך

timeless

New member
שימי לב חברה חדשה...

אני עוקבת מעכשיו צפוף. את חייבת לספר הכל אבל הכל (אם בא לך) כולי איתך.

timeless

New member
מי אני?

אחת שמתה מפחדת לאהוב ולא לאהוב. אבל את יודעת מה? או שאנחנו בלונה פארק נהנים ולפעמים עולים ויורדים או שסתם מסתכלים מהצד... אז איפה את? נ.ב תקראי מה שכתבתי למטה על ההפנמה וכו` ביי איתך מאחורייך ויאאלה קדימה יש לי עוד הרבה מה לומר אבל כרגע ממהרת ביי ותני איזו נשיקה שם גם בשבילי

יערית

New member
חייבת???????

למה לה? ותעשי טובה קטנה... אל תתחלקי בשביל אף אחד(``אני כולי איתך``), אולי היא לא תאהב את מנת חלקך? חומר למחשבה:) יערית-שחושבת שחברים יש באגד,נשמות טובות זה נדיר!

מה שאת עושה

לעצמך -חבל! יערית את הרי נשמה, אז למה להיות כל כך יבשה? לא יודעת עם שמעת אבל האמונות שלך יוצרות לך את המציאות ואם את מאמינה שנשמות טובות זה נדיר, העולם יוכיח לך שאת צודקת ואז פתאום בלי אזהרה, במקרה תהיה בסביבה של של עולם שמתפוצץ, אוזניים שמצלצלות...אז תודה לאל את עוד איתנו...וישנן עוד נשמות טובות שרוצות לעשות לך טוב-חומר למחשבה. ואת צודקת, אולי היא לא תאהב את מנת חלקי אבל כאן בפורום בקליק סוגרים עניין- סיפור מאד קטן!

יערית

New member
הופה!

יש כאן מישהי שמכירה אותי,ומתחבאה מאחורי שם בדוי, פצצות,וצילצולים באוזניים? אני אכן מודה לאל(בלי שום קשר),ואני יודעת שיש הרבה נשמות טובות בעולם, אבל יחסית זה נדיר,-חומר למחשבה תמיד עושה לי את זה..:) את לעולם לא יכולה לדעת מה הקליק שלך יכול לעשות לאחר או אחרת, אני יבשה???????????????????????????? הצחקתיני..אבל שיהייה!! שמחה שכך יחשבו,לא צריכים לדעת מי אני בדיוק! יערית-שמקווה שתסירי מסיכות מעל פנייך,בד``כ מסיכה היא ל20 דק`.

חלומית:)

New member
נשמות טובות למכביר

יערית יקירה !!! אולי נסיונך הביא אותך למסקנה כי ``נשמות טובות זה נדיר !!`` וחבל !!! יש נשמות טובות למכביר !! נשמות שאינם מצפות ממך לכלום , לא ליחסי גומלין ולא לכלום , רק לשמוע , רק לתת לך חפצו , ללא תמורה !!! הם קיימים דעי למצוא אותם , בהצלחה :)

יערית

New member
אוריאנה..תתקרבי רגע יש לי סוד

אתם שם...סיגרו את התגובה,זה רק עבור אוריאנה!!!!!!!!! בואי מתוקתי...שבי רגע על בירכיי,רוצה ללטף את שיערך, להרגיע את נישמתך,להשמיע לך את השירים הכי רומנטיים בעולם, להעביר לך את כל האנרגיות החיוביות שבעולם(למרות שקצת קשה לי לאחרונה), אני אתאמץ, תושיטי ידיים לאהבה,קבלי אותה ברכות,חבקי כל אושר שחודר לעצמותייך, תני דרור לעצבות,תני בעיטה לכל הזיכרונות הרעים, עכשיו זה רק את והאושר שלך.... יש טוב בעולם הזה יקרה,יש אושר איי שם,צריך רק לפקוח עיניים, לגעת בכריות האצבעות,לא לנסות לבלוע אותו במהירות,תגמעי ממנו טיפה אחר טיפה,הרוויה שלך ממנו תהייה איטית. אין מה לפחד מאהבה,מה זה לפחד מאהבה?חצריך לרקוד על הגגות, צריך לשיר כל בוקר,צריך להרגיש שאנחנו קיימים,הלב פועם סימן טוב! המשיח צריך להגיע בעוד שעה אמרת.....? אל תחכי לו(מאז שלום חנוך הוא לא הגיע).. מה שמגיע בדרך יש לאסוף. יערית-שעומדת מול כל אהבה בחייה,גם אם קשה הדרך.

יערית נפלאה

לא מדובר כאן בפחד סתם, זו כבר פוביה אמיתית. היום הוא אמר לי שאין לו כוח יותר, ובצדק. צריך עצבים מברזל איתי, אני ממש מתישה. אני רק מקווה שלא איבדתי אותו לנצח. אוריאנה

הלו יא נותן אחד...

זה לא משנה מי מה ומתי,זה יקרה בכל מקרה, אם יקראו לו משה או איציק או שיהיה ממש שפיציק,המפתח בידנו ומה שנשדר זה מה שנקבל. החשש הוא עצום הכאב היה נורא ובלתי נסבל, אבל חברות צריך לעבור דרך זה, לשאול את השאלות הנכונות לנסות להבין עד כמה שניתן מה היה שם בעבר, למה כל כך כאב ולאן בכל זאת הגענו דווקא משם. אולי היום את יותר עצמאית, אולי היום את מסוגלת להסתכל במראה ולהגיד וואלה ,כוס אמק אני שווה... ויש לי עמוד שדרה... ואני רוצה אותך לא כי אני מחכה שתציל אותי, לא כי אבא שלי לא אהב אותי..פשוט כי אני אוהבת את עצמי ויש לי מה לתת וסוף סוף פתוחה גם לקבל אז יאללה יא נותן שחרר ותקבל ויאלה יא פוחדת חלאס יודעים שאת אוהבת, את פשוט לא באמת יכולה להיות אחרת.

יערית

New member
למה את עצבנית?

מי הרגיז אותך נשמה? מי זיעזע אותך שאת כותבת בטונים שכאלו? יאל הצאי מזה..הבנו שאי אפשר לחיות בלי אהבה, צריך לעבוד בשבילה,צריך לעבד אותה תמיד,לדשן,לזבל(לא את המוח), לחיות ולתת לחיות. יערית-שאמרה שהיא עפה מכאן....אך קשההההההההההה לה...

אולי אם

תקראי את זה כמו שכתבתי את זה, בטון חייכני והומריסטי עם קריצה קדימה יהיה לך הרבה יותר נחמד,אולי הטון העצבני בעצם הוא שלך?! יערית את בדר``כ כותבת לעניין וסה``כ טוב שאת כאן - אז תשארי.

יערית

New member
שוב פעם..הופה!

הי הי הי.. לא ראיתי שום קריצה, במדיה הזו צריך להדגיש כל מבט וטון דיבור ע``י הסימנים, או שאת נותנת לנו לנחש אותך? בכל אופן,נחמד שאת כאן.. אני האידיוטית שהייתי כאן תמיד! ואת טועה ובגדול.. לא תמיד אני כותבת לעיניין, תלוי מה הנושא. שלך(בגסיסה להודעת תגובה שלך) יערית.

יעריתי מקווה..

שלא תקיאי, אבל חוץ מחיבוק לא שולחת לך עכשיו כלום. ממני-אחת נשמה נדירה!

למעלה