הו שפרה יקירתי

הו שפרה יקירתי

אם היית יודעת כמה את עולה לי.... אפילו אם אני היחידה בעולם, לא אפסיק לסמס לך.

blur2

New member
את לא היחידה

אבל הפורום הזה הוא לא המקום לתומכי שיפרה. יש פה בעיקר רעל שמופנה כלפיהם. ובהחלט חבל.

לאורך כל הפעמים שהיתה מועמדת להדחה די הרבה

וככל שה"סכנה" תגבר, אוסיף לנסות להדיחה, כי ל ט ע מ י היא היחידה שאפשר לשמוע מה יש לה לומר. מהפעם הראשונה שראיתי אותה בתכנית - היא מצאה חן בעיני. (כן, אני פרידמנית במידה מסויימת. כנראה.)

שיאה1

New member
ביום ג' ראש עריית ירושליים שולח לשפרה מונית

כדי שתספיק להסוף אותה לבחור בזמן ,,, לפני שהקלפי ניסגר

דינה128

New member
את לא היחידה

חשבתי השבוע לסמס לה ולצבר בקטנה אבל כשראיתי כאן את ההתגייסות להצביע לשחר אסמס לה בטירוף, ולא אכפת לי כמה היא עולה לי. או יותר נכון כמה הם עולים לי. אני שמחה מאוד לראות שיש עוד כמוני.. הפורום הזה הצליח לתת לי את התחושה ששומעים כאן רק את הבובלילים וחבר מרעיהם לכן אני יותר משמחה על כל אחד ועל קול אחד (מקווה שהרבה יותר מקול אחד)

סתונית5

New member
לא רק שאת לא יחידה ../images/Emo13.gif את חל מציבור גדול

ותודה לאל לא רק ילדים שתלויים בדמי כיס של ההורים בשליחת אסמסים.

ציבור גדול מאוד ../images/Emo13.gif וזה הוכח בשבוע שעבר

חיזקו ואמצו! הגיע הזמן שיבינו שהבובלילנים הם לא כוס התה של כל עם ישראל, אלא אולי רק חצי.

זו פעם עשירית שאני פונה לאוהדת שפרה בבקשה

ולא מקבלת תגובה אז אולי את תגיבי לי.אני הערצתי את שפרה ובמיוחד אחרי התמודדות שלה עם אשר ועינב.אך מאז שהיא חברה לצבר ושי היא פשוט באמת בלתי נסבלת (אני לא משווה אותה לבובליל) נוטפת מרירות ארס רוע ובעיקר פרנויה שמובילה אותה לפינות קשות.אני הכי כועסת עליה על כך שהיא לא שמה לב בכלל למה שהיא מעוללת ללאון(שאני מקווה שיחזור לעצמו וייקח את המיליון)ושוב אל תספרי לי על כמה היא יצרתית יפה ומוכשרת כי את זה אני יודעת.

דינה128

New member
אני אוהדת שפרה מובהקת

אין לי עניין להתווכח איתך. מה שאת רואה, זה לא מה שאני רואה. זה בסדר מבחינתי שכל אחת מאיתנו תראה דברים אחרים. אני אוהבת את מה שאני רואה. אני אוהבת את השיחות שלה, את הציניות שלה, את האהבה האמיתית שלה ללאון (למרות שאת מטילה בה ספק), שפרה, למרות מה שחושבים עליה כאן בפורום, היא לא צבועה. היא לא מסוגלת כמו אינה, לבוא לצחוק ולהתחבק עם מישהו שזה לא מה שהיא באמת מרגישה אליו בלב. גם צבר כזה ולכן שניהם התחברו. אין לי עניין להתווכח איתך כי את בדעתך ואני בדעתי . אין סיכוי , לפי הנראה כרגע, שאני אשנה את דעתי ונראה לי שאין סיכוי שגם את תשני את דעתך. זכותה של כל אחת מאיתנו לחשוב אחרת .

אני לא טענתי שהיא צבועה

להפך אני חושבת שהיא הכי לא צבועה בבית.הצביעות שייכת לרנין.אני לא פיקפקתי לרגע באהבתה ללאון אני בטוחה שהיא מאוד אוהבת אותו אך אהבתה מסרסת אותו.היא שקועה אך ורק בעצמה ובצבר.כמו שאמרתי היא יפה יצירתית אינטילגנטית ועוד כמה מעלות.אך חסרונה הגדול הוא שנאתה העמוקה לאדם שבאמת לא עשה לה שום דבר רע להפך הוא מאוד חיבב אותה.אז מאיפה באה השנאה התהומית הזאת?כל עוד זה מה שמניע אותה אני לא מקבלת אותה.תגידי לי דבר אחד רע שיוסי עשה לה?!!

למעלה