הו שלום.

Lotzifer

New member
הו שלום.

באתי לבקר. ואי, אני לא מעודקנת באלאניס בשיט. אם למישהו בא לעדכן אותי, זה יהיה נחמד... למרות שאני אראה את זה רק ביום חמישי או שישי..... קיצור, נחמד לראות שחיי פה....

AliceW

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

אפילו אם מדובר בזמן קצר

Rוית

New member
שלומית! ../images/Emo24.gif

נחמד שהצלחת לבוא לבקר, מקווה שאת מסתדרת לך שם
העידכון אלאניס הכי משמעותי הוא שהיא ממשיכה להשאיר אותנו פעורי פה והיא מוציאה דיסק אוסף (כן, אוסף) אשר יכיל שירים נבחרים וביצוע שלה לשיר CRAZY של סיל. עוד לא ידוע אם יהיו שירים חדשים בנוסף לזה..

הגרה182

New member
שלומיתתתת

חח ראיתם איך כולנו חוזרים באותו זמן?
את מוכנה לעצור פעם בדרך למושב החסידי שלך ולהגיד לי שלום?

Lotzifer

New member
מושב חסידי?

נעלבתי..... סתם.. בכיף אני אגיד לך שלום. נדבר מתי שהו בפלאפון.... ו.... פאקינג דיסק אוסף!!!!! טוב, זה לא היה מפתיע. שיהיה לה בכיף. אני מכירה הרבה אנשים שיקנו אותו, כאלה שמכירים את הסינגלים של אלאניס ואוהבים אותם.....

AlanisJunkie

New member
היי! :) איזה כייף לראות ניק מוכר

שלא היה פה הרבה זמן...:) מה שלומך, שלומית? אני מקווה שאת נהנית או לפחות מנסה..

Lotzifer

New member
הכל טוב אצלי.

גיליתי שחדר מחשבים פתוח כל היום! כיף כיף כיף! האמת, אני מאוד נהנית! פה ושם יש דברים מעצבנים, אבל בסך הכל די טוב לי!

Jagged chaos

New member
עידכונים על אלאניס ../images/Emo13.gif

מה 'שמע שלומית? ביקשת עידכונים ועוד לא קיבלת
, אז קבלי (ואני זה אמיל, "האוטופיה של אלאניס" מתישהו בעבר..
) #1|סדגשנובמבר השנה היא תשחרר אלבום להיטים, והיא תקדם אותו עם Crazy חידוש לסיל, כולם התלהבו ממנו, אני לא ממש
#2היא מופיעה בפרסומת ל- GAP, ושימי לב שימי לב, זה המסר: "Jeans is like your favorite song", אלאניס באמת פירסמה את זה
#3 וגם בפרסומת למוטורולה, עם מאדונה, איגי פופ, מישל בארנץ ועוד כמה.. #4 בראיונות היא אמרה שהיא וראיין מתחתנים ב-2006. #5 שהיא ממש בעד לעשות ילדים #6יש גם שמועה שאומרת דיסק חדש ב-2006, בטח היא מנחיתה עלינו איזה שלושה דיסקים חדשים בגלל שהיא יוצאת להפסקה ארוכה (רק השארה שלי..) #7 אני מעלה הופעות וקבצים נדירים של אלאניס לרשת... אם בא לך על קישור, תני במסר

למעלה