הו שלום הו ידידיי!! אני איש שלא יודע דיי! משחקי לשון אוהב וגם חומוס מנגב! אה, וחיריק קובוץ שורוק.
S Starwindov New member 11/4/02 #1 הו שלום הו ידידיי!! אני איש שלא יודע דיי! משחקי לשון אוהב וגם חומוס מנגב! אה, וחיריק קובוץ שורוק.
S Starwindov New member 11/4/02 #2 ידידיי! אבקשה רק דבר, אני איש, ולא עכבר תענו לי אנא כבר! האני כה מכוער?
L lamalo New member 11/4/02 #3 לרגל לידתו של העגל המיליון, היינו באסיפת קיבוץ חגיגית אז סליחה שלא ענינו והנה עכשיו אנחנו פה ותיכף תוכלגם לדבר עם הרפתנית הראשית. ז י ו י !!!!!!!!! הגיע אורח !!!!!!!!!!!!! רוצה לשמוע הכל על העגל!!!!! את יכולה לבוא רגע???????
לרגל לידתו של העגל המיליון, היינו באסיפת קיבוץ חגיגית אז סליחה שלא ענינו והנה עכשיו אנחנו פה ותיכף תוכלגם לדבר עם הרפתנית הראשית. ז י ו י !!!!!!!!! הגיע אורח !!!!!!!!!!!!! רוצה לשמוע הכל על העגל!!!!! את יכולה לבוא רגע???????
S Starwindov New member 11/4/02 #4 ברכות רבות לכם שולח.. אמהר בלי להרהר קצת לרחרח.. מה שלומו ומהו שמו?
L lamalo New member 11/4/02 #5 חןחן לך ידידי שמו של העגל הוא יוסקה על שמו של יצחק רבין ראש ממשלתנו האהוב לשעבר ז"ל.
L lamalo New member 12/4/02 #6 זיוי זיוי קהל שלם מחכה לתשובתך ואל תכזיבי וגם אם ילדים ירביצו לך איתם אל תריבי ותמיד שיהיה לך בתיק ספר של אמיל חביבי וכרטיס טיסה לאי קריבי
זיוי זיוי קהל שלם מחכה לתשובתך ואל תכזיבי וגם אם ילדים ירביצו לך איתם אל תריבי ותמיד שיהיה לך בתיק ספר של אמיל חביבי וכרטיס טיסה לאי קריבי
א א י ל ה New member 12/4/02 #7 זיוי זיוי בלי ידיים, אל תיגע לי בשד... ויד מלך ישראל... א י ל ה בשרשות וחרוזים