והיו ימים כאלה שגם התלמידי ישיבות..לא היו תלויים על צווארנו..כי בן גוריון הגיע להסכם על 200 מאתיים..תלמידי ישיבות..אז בן תשחורת נחשב לצעיר ששערו טרם. אגב בפרק הנוסטלגיה..וחונה תחזיקי אצבעות. הגעתי למסקנה שאשתי דפקה לי את הפינה הכי יפה בגינה. ואיך.? היא לא הסכימה למדרגות..וקומה שניה..וכך נאלצנו לבנות המטבח..על הדשא ועל הגפנים..והכל הועבר..אבל הפינה הזו..שיש לי צילום אחד ממנה..נעלמה תחת הבלטות של המטבח הזה.!
שלו MY WAY בכל האתרים האפשריים..............כנראה, שלא מאפשרים להוריד את השיר הזה.....רק להזמין אותו. אבל יש לי אותו בוינאמפ.......אם אתה רוצה אני יכולה לשלוח לך אותו בדואר....ותוכל להקשיב לו..........איכות מעולה.............. שלח לי את המייל שלך..............
שזיפים,אפרסקים,משמש, אבטיחים,ענבי.......ם...על ראשנו..,אגסים, ועדיים יש פומלות, ובננות..משהו. כאן השוק של ניס..אירופה במיטבה. אגב את רחובות העיר העתיקה שוטפים במים..בשביל התיירים..איפה הם ואיפה.?
גם מאתרים וגם מאנשים פרטיים...... מגיע בדואר.....מאד כבד.....אבל שווה.....והם שמורים עם עוד יצירות קלאסיות......בספריה......... אם תרצה, ננסה......... שאל מומחה מה הבעיה.........זו לא אמורה להיות בעיה לשמוע..... צריך רק להגדיר........הכל עניין של הגדרות............ מדייה פלייאר יש לך????????