הו, נפלאות הטוקולד!!

Yael Floyd

New member
הו, נפלאות הטוקולד!!

טוב, אז היום תקף אותי געגוע עז לשוקולד עד כדי שקילת ביס פצפון פצפון של שוקולד? אבל לא!! גיליתי טוקולד. גם טעים וגם לא בריא אבל ללא חלב!! אז אני שמחה. ועוד דבר, מצאתי חנות טבע בבאר שבע, רק חבל שהם קוראים לעצמם חנות טבעונית ומוכרים "כרעי עוף" אז שאלתי איך הם מוכרים כרעי עוף וקוראים לעצמם טבעונים, אז הם אמרו שהעוף הוא אורגני אז זה בסדר. בכל מקרה, בקושי היה שם מבחר והכל היה די מעצבן, אבל מצאתי כמה דברים נחמדים של חרובים ובייגלה מקמח מלא, ובמבה טבעית טבעית!! זה כזה מגניב, מחמאת בוטנים אמיתיתיתיתיתית
לא יכולה להסביר, פשוט היה כיף אבל גם רע, לראות כרעי עוף בחנות טבעונית.

Yael Floyd

New member
לא,זאת אמורה להיות התחנה השנייה שלי

זאת חנות טבע מתחת למלון הילטון כמדומני (נו.. המלון האדום הזה והאיכסי!) מוכרים מטומטמים, מבחר מצומצם, פיכסה של חנות, אבל אפשר למצוא שם פרכיות אורז מלא בציפוי חרובים- הדבר הכי טעים בעולם!!!

f rat1

New member
יש דברים הרבה יותר נפלאים מטוקולד!!

לעלית יש כמה ממרחי שוקלולד שהם לא חלביים, למשל בטעם חלבה - יאממי! ויש להם גם שוקולד פרווה רגיל, אבל מוכרים אותו בעיקר בסופרים כשרים למהדרין (יעני, דוסים!) וחוצמזה, יש גם ממרחי אגוזים סטייל "נוטלה" רק הרבה יותר טעימים (!) שהם פרווה... מומלץ!!!

dylan

New member
גם בסופרים הרגילים מוכרים בד"כ

ממרח שוקולד פרווה של 'השחר'.. השאלה היא למה לא עושים שוקולד פרווה (טבלה) לא מריר או חרובי??

תֶּשֶׁת

New member
אני היחיד שאוהב טוקולד ../images/Emo7.gif

זה גרוע בתור ממרח אבל אני יכול לאכול את זה מהקופסה במשך תשעה ימים תמימים ואולי אף יותר

מור ד

New member
לטיול השנתי של שנה שעברה קניתי שם

כל הילדים פותחים במבה\ ביסלי\ תפוצ'יפס באוטובוס ורק אני פותח קופסאה של עוגיות חרובים מקמח מלא\ שותה שוקו סויה... זה הי מגניב!

Yael Floyd

New member
מה שעבר עליי בטיול לחרמון לפני חודש

רק שאצלי זה הצטרף ב"את הורסת לעצמך ת'גוף מרוב ירקות וסויה!!" וכל מיני בדיחות מפגרות.

אצלי בטיול השנתי שנה שעברה

כולם אכלו מקדונלדס, ורק אני עם עוד שניים צעדנו לעבר הקפיטריה שהיתה בתחנה, וניסינו להסביר לבם מה כל כך רע בתאגידי ענק.

טליה 16

New member
אותי הצילה הטורטית

חטיף בעטיפה ירוקה של עלית לא כ"כ טעים אבל כשמתגעגעים לשוקולד זה עושה את העבודה

גם "טוב טעם"

בעטיפה מוזהבת... אבל טורטית וטוב-טעם - הם די ג'יפה של דברים...

למעלה