שלום לכולם אני חדש כאן בפורום. אני רוצה לעדכן אתכם בשיר חדש שהוצתי והוא נקרא "איתך". אשמח לשלוח למי שירצה את השיר למייל שלו או בכל דרך אחרת אני רוצה לקבל תגובות. תודה מראש.
אני פותחת במבצע החייאת הקומונה לתרגום שירים! כל אחד יכול להכנס לשם, לבקש תרגום ולתת אחד משלו, להוסיף לינקים רלוונטיים, לתת את דעתו לגבי מילים או תרגומים של שירים או סתם מה שבא לו המטרה היא שיהיה מקום שיוכלו לפרסם שם תרגומים ולהנות מתרגומים של אחרים כולם מוזמנים לתרום ולהגיב כאן או לי באופן אישי על היוזמה שיהיה בהצלחה!
בעוד מספר חודשים תשמע יריית הפתיחה, ויחלו המשחקים האולימפים בסין. המשחקים האולימפים יתקיימו בצל הפרה בוטה של זכויות אדם ע"י המשטר הסיני. ג'ניפר זנג פליטה סינית שהיגרה לאוסטרליה מגיעה היום בשעה 19.00 לפורום פוליטיקה עולמית ותענה לשאלות הגולשים בנושאים זכויות אדם וסין, המשטר בסין, 'מרוץ הלפיד' למען זכויות אדם וסיפורה האישי. בואו לשאול שאלות ולשמוע על סיפורה האישי של ג'ניפר זנג: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1189&msgid=112909248
Disalto להקת הרוק המדוברת מלוס אנג'לס, מתארחת לראשונה בישראל בהפקת ענק בסאבליים ב- 25.3.08 ההופעה תכלול את השירים המוכרים שלהם מהדיסק הישן " Disalto" ומהדיסק החדש " Accepting the Sequence" שקיבל תגובות חיוביות ברחבי העולם כולו. Disalto, באה לתת בסאבליים הופעת רוק בילתי נשכחת, חסרת רחמים וחסרת מעצורים שלא נראה כמותה בישראל כבר שנים. גיטרות חשמליות , תופים משוחררי רסן וקצב מדהים סוחפים את מעריציה ברחבי העולם. חברי להקת DISALTO: Dana cordero – שירה Carlos flores – גיטרות David friedman – גיטרות Joe friedman – בס Oren halmut – תופים הופעה של פעם בחיים בסאבליים בתאריך 25.3.08 פתיחת דלתות- 21:00 כניסה- 50 ש"ח במכירה מוקדמת. במועדון הסאבליים ((sublime- ברחוב סלמה 53 פינת אברבאנל ת"א. *בעקבות הביקוש הרב רצוי להזמין כרטיסים מראש לפרטים והזמנת כרטיסים- 0544323124 / [email protected]
שלמה מזרחי בהופעה מיוחדת יבצע חומרים מקוריים מאלבומו האחרון Fenderica One בשילוב חומרים מקוריים מאלבומיו הקודמים "אדון החלומות" ו"קוקו בן 19" וכמובן קאוורים לגדול נגני הגיטרה החשמלית ג'ימי הנדריקס - אל תחמיצו הופעה עם גדול הגיטריסטים בארץ! ההופעה תתקיים בקפה ביאליק - רח' ביאליק 2 תל-אביב, ביום שישי 7.3.08 בשעה 22.30. כרטיס: 40 ש"ח. טלפון לפרטים והזמנות: 036200832. פרטים מלאים על ההופעה באתר הרשמי של שלמה מזרחי בעיצוב חדש ומשופר: www.shlomomizrachi.com