my mistake
B BuddhaForScarlett New member 11/8/07 #17 הו וואו דנה ../images/Emo2.gif לא הכרתי אף אחת מהן! רגע.. לא.. לא הכרתי את רובם, ישנם 3 שהכרתי.. מאיפה לעזאזל הוצאת אותם?
הו וואו דנה ../images/Emo2.gif לא הכרתי אף אחת מהן! רגע.. לא.. לא הכרתי את רובם, ישנם 3 שהכרתי.. מאיפה לעזאזל הוצאת אותם?
J JaredsBlackberry New member 11/8/07 #22 הו בבקשה, כולם. ../images/Emo24.gif אני שמחה שחידשתי. זאת הייתה המטרה.
T The Fantasy New member 12/8/07 #27 תודה רבה רבה בובה../images/Emo23.gif תמונות ממש יפות, את רובן לא ראיתי מעולם
T The Fantasy New member 12/8/07 #37 ../images/Emo45.gif אני חושבת שצריך לעשות איזו פינה: "הכר את המנהלת" שכולם יכירו את ענבלי כמו שצריך, ויראו שהיא בנאדם מקסים
../images/Emo45.gif אני חושבת שצריך לעשות איזו פינה: "הכר את המנהלת" שכולם יכירו את ענבלי כמו שצריך, ויראו שהיא בנאדם מקסים
J JaredsBlackberry New member 12/8/07 #33 ../images/Emo6.gif חח לא ידעתי אם מותר לפתוח שרשור חדש. וממ בבקשה.
T The Fantasy New member 13/8/07 #38 תמונות ממש יפות של ג'ארד שמצאתי ../images/Emo9.gif זה מהעיצוב החדש של האתר שלו, ואני [וגם אופק ] ממש רצינו לראות את הסט תמונות הזה, והנה העלו אותו סופסוף תהנו
תמונות ממש יפות של ג'ארד שמצאתי ../images/Emo9.gif זה מהעיצוב החדש של האתר שלו, ואני [וגם אופק ] ממש רצינו לראות את הסט תמונות הזה, והנה העלו אותו סופסוף תהנו