חחחחחחחחחחחXD
B BuddhaForScarlett New member 14/8/07 #221 מאט! כסה את הבטן! פוחז! ../images/Emo2.gif כולנו יודעים שיש לך קעקוע מדהים. גררר.. רוק אנד רול על הבטן
מאט! כסה את הבטן! פוחז! ../images/Emo2.gif כולנו יודעים שיש לך קעקוע מדהים. גררר.. רוק אנד רול על הבטן
B BuddhaForScarlett New member 14/8/07 #226 חחחחח יואו התמונה הזאת הרגה אותי. ../images/Emo6.gif אחלה מוהיקן היה לשאנון.. שכחתי ממנו בכלל (מהמוהיקן)
חחחחח יואו התמונה הזאת הרגה אותי. ../images/Emo6.gif אחלה מוהיקן היה לשאנון.. שכחתי ממנו בכלל (מהמוהיקן)
B BuddhaForScarlett New member 14/8/07 #232 הווו תודה ../images/Emo24.gif לא מספיק! *הולכת לקנות עוד עוגה
S SCRATCHER New member 14/8/07 #238 אמ אני בטוחה רק בשלישי מימין...שאנון. מנחשת זה שמחזיק בגיטרה זה טומו וזה שבין שאנון לתומו זה ג'ארד וקיצוני משמאל זה טים. אפשרות שנייה: מי שחשבתי שזה תומו זה ג'ארד וההפך.
אמ אני בטוחה רק בשלישי מימין...שאנון. מנחשת זה שמחזיק בגיטרה זה טומו וזה שבין שאנון לתומו זה ג'ארד וקיצוני משמאל זה טים. אפשרות שנייה: מי שחשבתי שזה תומו זה ג'ארד וההפך.
B BuddhaForScarlett New member 14/8/07 #240 לא זאת תמונה ישנה, מאט שמה. מצד שמאל הקיצוני והכי גבוהה זה מאט. מקדימה מצד ימין זה שאנון באמצע ג'ארד ומצד ימין תומו
לא זאת תמונה ישנה, מאט שמה. מצד שמאל הקיצוני והכי גבוהה זה מאט. מקדימה מצד ימין זה שאנון באמצע ג'ארד ומצד ימין תומו