הו-לאאא!!!!!

הו-לאאא!!!!!

למה תמיד יש לי כזה מזל רע עם עזרי מחשב? רכשתי היום עכבר ומקלדת אלחוטיים למחשבי האהוב, ואני מתקינה אותם, ולא רק שריסטרטתי את המחשב כבר איזה 12 פעמים מאז שחיברתי את העכבר והמקלדת כי הם פתאום נתקעו, אז גם פתאום נלחצת לי אות וגם אם אני עוזבת פתאום זה ממשיך וכותב את אותה אות (או צמד אותיות אפילו) כאילו אין מחר כככככככככככככככככככככהה בערך. :| רק לפני כמה שנים הייתה לי מקלדת שנשפך עליה מיץ ענבים וכל פעם שהיו לוחצים על האות ז היו מופיעים עוד כמה אפסים (נשמע כמו בדיחה אבל זה היה באמת) נגיד ככה ז000ז00ז00ז00ז

get low

New member
מצטער, אבל

אם אחרי שלחצת אות היא ממשיכה להופיע, זה בגלל שהתנתק הקשר בין המקלדת ל"מקלט" שלה. תנסי לקרב אותם, או פשוט להחליף סוללות

אם אבל אני לוחצת על אות אחרת

זה מפסיק. זה עדיין סוללות ומרחק? האמת שזה לא כזה רחוק. בקושי 30 סנטימטר. ויש לך אולי פיתרון לזה שהעכבר מפסיק לפתע להגיב?

get low

New member
אם גם העכבר מפסיק להגיב,

זה נשמע כמו סוללות.. בד"כ מביאים את המקלדת עם סוללות ממש חלשות... פעם קניתי מקלדת, שכשהבאתי אותה הביתה היא לא עבדה.. פתחתי את המכסה של הסוללות ומצאתי שם סוללות שכנראה היו שם המוווווווון זמן.. הם כבר היו רקובות...

לא, אלו סוללות שלי.

אוף, אבל נכון שזה לא הגיוני שאני אעשה ריסטרט למחשב כל חצי שעה כי פתאום העכבר והמקלדת מחליטים לשווק חיים? אאאאאאאאוווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מצד שלישי הדראק הזה חזק לקרטון ומחר

הוא חוזר לחנות לא נראה לא הגיוני להדליק מחדש את המחשב כל חצי שעה, זה לא בריא לו בכלל

דנטל

New member
מזל טוב!

אני, מאידך, שפכתי מרק על המקלדת ואחרי כמה שניות היא התאבדה. מזל שיש לי מקלדת ספייר כחדשה. אמנם, אני פחות אוהבת את המקשים שלה, אבל בתכלס היא טובה. חוץ מזה, לפחות אצלה המקשים עדיין לא מחוקים.

get low

New member
אני לא מסוגל לכתוב במקלדת רגילה

אחרי שנתיים עם לפטופ, אני לא יכול לכתוב במקלדת רגילה.. היא קשה מדי..

get low

New member
דווקא הפוך לא? המקשים בלפטופ נוחים

הרבה יותר רכים.. במקלדת רגילה אני מרגיש כאילו אני הולך איתה מכות כשאני כותב.. אולי זה לא נוח שהמקלדת מחוברת למסך והכל, אבל חוץ מזה באמת שאני לא מבין מה רע בזה..

דנטל

New member
קודם כל, בכל מקלדת מידת קשיחות אחרת

דבר שני, המקשים של הלפטופ מבחינתי כאילו פחות מרווחים. זה אמור להיות גודל סטנדרטי, אבל הם פשוט קטנים לי מדי. אם היית רואה איך אני יושבת, הייתי מבין שגם מבחינת זוית זה פשוט לא עובד אצלי, אני לא יכולה שהמקלדת מקבילה למסך, כי אצלי היא קצת באלכסון. הידיים שלי לא נשענות באותה צורה על המקלדת, כי זה לא נח לי.

אבל נכון שממש גשום עכשיו בחוץ?

ואני צריכה לעשות מליון סידורים ואין לי ממש חשק לצאת מהמיטה שלא נדבר על מהבית.
אני אוהבת חורף מבתוך הבית

למעלה