הו! :) |כבר לא|

זופלולה

New member
הו! :) |כבר לא|

סתם כי אני לא זוכרת את הניק הישן, ולא יכולתי שלא.. אמא'לה איזה מוזר נהיה כאן פתאום בהודעות. וניקים מוזרים.. הלו מה קורה כאן?! סתם נכנסתי לברר אם היומן שלי צודק ויש לנוית יומולדת [ואביעד גם לך בקרוב?], ואני הרי כמו תמיד טיפה מעופפת, שכחתי את הסיסמא לניק, ואפילו ה |ג'ירפה| הנסגדת כבר לא חלק ממני יותר. אז.. חברה שלי עשתה איתי חסד, ועשתה לי ניק חדש כי אני לא מבינה כאן כלום [ואני מרגישה כל כך עילגת..], ראיתם כמה מאמץ כדי להגיד גם לאנשים הרחוקים והנשכחים שנה טובה?! תעריכו. חבר'ה, למי שזוכר ולמי שלא, שתהיה שנה טובה ומתוקה, שנה של אושר, אהבה, הצלחה, שלום [אוהו! כמה יסתלקו אויבנו אכלנו שלשום בלילה..], כיף, תורה ועבודה. :) אגב, תמר - אני עוד חייבת לך מזל טוב כלשהוא, אז.. רק טוב שיהיה. שבוע טוב, שנה טובה וצום מועיל. היה נחמד להכנס, לראות שחלק נשמר, לצחוק.. שוב מזל טוב, גם למי שאין יומולדת, מזל טוב זה תמיד טוב! רוני [וחסר למי שלא זוכר..] - אם זה מפריע כאן בתחילת העמוד, תשרשרו את זה כמה שתרצו להודעה אחרת -

רוניייייייי

קיבלת את הודעתי לפני החג? :] בכלמקרה שנה טובה לך יקירתי,וב"הצלחה בהכל. ד"א, גרה איתי בדירה מישהי שלמדה באולפנא (תיכון? אולפנא? אולפנית?) שלך, אבל היא לא מכירה אותך. להלהלה, שבוע טוב שיהיה לך!

זופלולה

New member
יעל!

יאאא איך התגעגעתי! חח איך אלג'יר שולטים שם אצלך, בטח אורית לא מרוצה, אבל אני אוהבת את זה :) כפרעלייך! אני חייבת לבוא לבקר אותך בירושלים, הבטחת לי. חוצמזה שאני חייבת לך שבת. (; תתפרעי.. שנה טובה.

כפרונה ../images/Emo99.gif

אני רואה את השרשור הזה הופך לשרשור אישי ביותר :p בכלמקרה, אלג'יר זה טוב. אורית כל הזמן יורדת עליי שבגלל גבריאל (בלחסן) אני עוד אחתוך ורידים והיא ממש מפחדת מזה!
אבל אני מחנכת את הילדה לאטלאט, קניתי לה ליומולדת דיסק של יובל בנאי. בקשר לג'רוזלם,אין לכם מהסניף איזה סיור סליחות השבוע או משהו? כולם באים השבוע לירושלים, בואי גם! אפילו יש לנו סוג-של ספפה איכותית בדירה לטובת מי שרוצה ללון בה. יאללה למה את מחכה? :] [תתפרעי בעצמך
]

זופלולה

New member
חחח באתי להגיד משהו

ואז נזכרתי שזה קשור למישהו מהפורום, אז לא נעים Pשיהיו לך פאדיחות P: המממ אני השבוע בנחלאות בבוקר, אולי אני אקפוץ לומר לך שלום בשביל ההגינות. יא. איך התגעגעתי לכתוב כאן.

די תגידי לי :[ (מסר?)

באיזה יום? נחלאות זה מגניב, הרכזת שלי גרה שם,אבל האמת שבוקר זה בעיה כי אני עובדת בבקרים :]

זופלולה

New member
אביעדדדדדדד

התגעגעתי אליך כל כך! דוגרי, לא דיברנו כמעט מאז יום ירושלים, ובהתחשב בעובדה שהייתי חצי ישנה, גם אז זה לא נקרא.. חוצמזה שדברת עם פלור יותר מאשר איתי, י'בוגד. :) שתהיה לך שנה טובהומתוקה. שמור על קשר. [מספיק התייחסתי?]

אההה???

עם פלור?! רק סיפרתי לה שאת מדברת עליה פול ויורדת עליה. חחחח קיצר, לא, זה לא נקרא מספיק יחס!! ותצרי קשר, לא מעניין אותי איך!! חחחח ואם את קופצת לירושלים... שנה טובה [=

זופלולה

New member
חצוף!

אתה ופלור צחקתם להנאתכם בזמן שאני אמרתי שלום למישהי, שמתי לב לזה! מה אתה חושב לעצמך, אה אה? הממ יש לי טלפון חדש, אז פשוט תשלח את שלך במסר ואני אצור קשר בהקדם האפשרי. טוב? אה! יכול להיות שאני אהיה גם אצל ניצן, במבשרת. עד אליך, ראית מה זה? :) אח נסגדת שכמוני.

זופלולה

New member
עם שני י', בשבילך. :)

איך אתה לא זוכר בשבילי את הסיסמא גם? נו, באמת, ממך הייתי מצפה ליותר. אני ביום שני בעז"ה בבית חורון. נתראה? :)

זופלולה

New member
אתה, אתה,

אתה תהיה בחדרה. איך אתה עושה את זה? טוב, לא אכפת לי, זו בהחלט בעיה שלך, עכשיו אתה חייב לבוא לטבעון.

למעלה