הו, העצבים... העצבים......

Yael Floyd

New member
הו, העצבים... העצבים......

<יעל יצאה לטיול בסופשבוע לחרמון וכל הדרך שמעה בדיחות לא מצחיקות על "איך את מכניסה ת´סויה זבל הזה לגוף?!" ובכלל בדיחות מעצבנות... אבל חייכתי, הייתי נחמדה... הגבול היה שעצרו במקדונלדס. רציתי להשאר באוטובוס אבל בסוף ירדתי כדי לא להשאר לבד
וכל האנשים שמנופפים בהמבורגר מול הפרצוף שלי ואומרים "רוצה ביס?" בעעע... בקיצור, ישבתי והייתי נורא רעבה.... בסוף נשברתי ואכלתי צ´יפס. הו... הכאבים שתקפו את בטני..... ויי לי מר. בקיצור... נורא נורא כואב לי לאכול עכשיו דברים שפעם אכלתי בחופשיות, דיאט קולה עושה לי כאבים נוראיים בצד שמאל, ובכלל... מרגישה יותר טוב עם עצמי מאז שאני טבעונית, אבל כנראה שאנשים אחרים לא... היום גם המורה שלי לתנ"ך זיינה לי ת´שכל שזאת מצווה לאכול בשר..... אררררג.... בכל מקרה, סתם באתי לקטר כי ממש פויה לי.... וגם רציתי הצעות לארוחות מעניינות.... כי עכשיו אני חיה על תפוח אדמה, תפוחים, אבוקדו וחלב סויה.

Yael Floyd

New member
לא, אני לא יודעת המון דברים וזה רע!

כמו שגיליתי רק לפני כמה זמן על הג'לטין הארור הזה, ובכלל, קמח עצמות? קראתי את זה בספר של עינן אבל אין שם פירוט על זה וזה קצת מפחיד אותי...

k hut

New member
אני לא כל-כך בטוח לגבי רק בחו"ל...

וחוצמזה, אני לא מעז להתקרב אפילו למקדונלדס, ככה שבכל מקרה עדיף לרעוב ולא להכנס לשם...

yaeltal

New member
לא בטוחה לגביי ה"עדיף

לרעוב", אבל כיוון שאני לא במצב הזה בכל אופן, גם אני לא מתקרבת לרשת הזו..

yaeltal

New member
לעניין העצבים, אין לי שום הצעה

שתוכל לעזור במשהו, אבל לעניין הארוחות- כשאלו המרכיבים היחידים/עיקריים בתפריט שלך היום, יש עוד המווווון לאן להתפתח ולשפר. ובעיקר בחורף, שהרבה יותר כייף (לדעתי) לאכול תבשילים למיניהם ומרקים. באופן כללי, אני יכולה להציע לך ארוחות שיכללו תבשילי אורז (מלא), או דגנים אחרים וקטניות, תבשילי ירקות, מרקי קטניות/ירקות, סלטים למינהם וכד'. כמובן שזה מאוד כללי.. אני אשמח לתת לך הצעות יותר קונקטיות ו/או מתכונים מתאימים אם תפרטי קצת יותר לגביי ההעדפות שלך (מעבר לכך שזה לא יהיה מהרכיבים שציינת..) וגם לשאר האנשים פה אני מניחה שיהיו עוד הרבה הצעות.. אולי גם הצצה למאמרי המתכונים תתן לך עוד רעיונות..

shahar15

New member
קנית את זה במק'רשע?

כעקרון אני גם לא מממנת להם כלום, גם אם זה לא המבורגר.. לא מגיע להם אגורה!! אני רק נכנסת לשירותים שלהם..

למעלה