הו,היי

green plan

New member
הו,היי../images/Emo3.gif

אני קורל בת 14 וחצי מחולון.. חדשה
אוהבת את אירוסמית' הכי בעולם!! הקול של סטיבן הורג אותי!!קול גאוני!!
השירים שאני הכי אוהבת...הו אממ..כל השירים יפים..לא שמעתי שיר אחד שלא אהבתי..אבל הכי הכי הם Fly Away From Here,I Don'T Want To Miss A Thing,amazing,Dude Looks Like A Lady, Falling In Love ג'יידד,סוויט אמוושן ועוד המוןן... הייתי פה פעם.. אבל כתבתי הודעה אחת ונעלמתי לי

Aerosmith2006

New member
כן מבינים...! וברוכה הבאה!

וישששש את בגילי!!! כמה שזה נהדר! אני תמרה 14 וחצי (כיתה ט') תל אביבית.... ככה שאנחנו רחוקות אבל יש לנו לפחות משהו במשותף
ברוכה הבאה שוב

green plan

New member
../images/Emo6.gifתודה../images/Emo9.gif

יש יש יש באמת כיף שיש פה מישהי בגיל שלי

Aerosmith2006

New member
נ.ב.

איזה דיסקים יש לך שלהם? נ.ב.ב - אני רואה שאת מזל דגים, גם אני. מה התאריך?

green plan

New member
חחחח לא אני לא

תפוז דפק לי מזל תאומים אבל אני מזל שור...כל פעם שאני משנה זה חוזר להיות דגים
ואממ...(בושה לי בושה לי בושה לי) אין לי דיסקים שלהם
אבל יהיו!

Aerosmith2006

New member
אה חחח.... והממ אם את רוצה

נוכל להמליץ לך לפי השירים שאת אוהבת... אם את אוהבת להיטים (שזה רוב מה שכתבת) כדאי לך לקנות את האוסף O YEAH! אקיצר... בבוא היום אשמח (ונשמח) להציע... כיוון שכל קניה זו קניה חשובה!

SaintJohn

New member
שלום קורל, ברוכה השבה לפורום../images/Emo140.gif

אני זוכר שכתבת פה תקופה קצרצרה. בכל אופן, טוב לראות אותך פה שוב, אני מקווה שהפעם תישארי איתנו ותכתבי פה קבוע.-] תזכירי לי איזה אלבומים של אירוסמית' יש לך...

AeroTom

New member
ברוכה הבאה\השבה ../images/Emo13.gif

את מוזמנת הפעם להישאר כאן בסביבה. המקום הכי טוב לאוהבי הלהקה בארץ, וגם הדרך הכי טובה להיכנס חזק ללהקה ולדעת עוד וכו'. נשמח לעזור ולהמליץ לך כשתקני את האלבומים הראשונים שלך. יש לך עולם גדול של מוזיקת הלהקה לגלות החל משנות ה-70 המוקדמות עד היום (ממה שראיתי את יותר מכירה את הלהיטים ויותר מהתקופות החדשות). אנחנו כאן בשביל כל שאלה גם והתעניינות כלשהיא בנוגע ללהקה. שהות נעימה בפורום.

למעלה