הו הו יש לי עוד בוטלג

jimorrison

New member
הו הו יש לי עוד בוטלג

מה rock and roll hall of fame ב01.12.95 בניו יורק בטח תומר יודע על זה הרבה כי כבר שמעתי שהוא דיבר על זה.. קיצר יש שם 10 שירים. של לד זפלין: 1. bring it on home 2. long distance call blues 3. baby pleasa don't go שמבצעים את השירים האלה :רוברט וטיילור בשירה,ג'ימי ופרי בגיטרה,פול ג'ונס בבס וגיסון בונהם על התופים (אני לא בטוח). 4. medley: when the levee breaks/for what it's worth מבצעים: רוברט בגיטרה ושירה,פייג' וניל יאנג בגיטרה, ג'ון פול על הבאס וm.lee על התופים (אין לי מושג מי זה). נגמר החלק של ההול אוף פיים ועכשו זה פייג' ופלאנט מ01.11.94 5. wonderfull one 6. when the levee breaks והבונוס זה רק רוברט פלאנט והלהקה שלו אני חושב..מ26.06.93 7. 29 palms 8. what is and what should never be 9. ship of fools 10. whole lotta love זהו...מקווה שהבנתם אם קראתם בכלל

AeroTom

New member
זה חביב

קודם כל סליחה שאני מתקן אותך, אבל טיילר צריך להגיד ולא טיילור. פשוט זו טעות מרגיזה שבדרך כלל עושים בארץ בעיתונים וכדומה. וכן, סטיבן וג'ו הרי הכניסו אותם אז להיכל התהילה (יש איזה שרשור פה בעבר שהרחבתי בנושא) ושרו איתם כמה שירים גם חוץ מאלה שפה. אגב באלבום האחרון של אירוסמית'- Honkin' On Bobo, יש גרסה מעלפת ל-Baby Please Don't Go (ביחד עם עוד קאברים לשירי בלוז ישנים). השירים בסוף הם אכן של רוברט והלהקה שלו דאז, מהופעה בהולנד. אגב לפי האתר הרשמי של רוברט אז התאריך של זה הוא ה-27 ליוני, למרות שבאמת בקאבר האחורי של ה-בוטלג הזה רשום ה-26. איפה מצאת את זה אגב?

jimorrison

New member
חחח סליחה

לא ממש שמתי לב.. קניתי את זה באוזן השלישית בכרמל...היה שם גם את וויט סאמר אבל בלי הבונוס הזה שיש לי.. יש לך גם את הבוטלג הזה? ואם כבר יש לך בכלל בוטלגים של זפלין? ד"א הזמנתי משם גם אלבום של ליניארד סקיניארד. אחלה חנות...גם ממש ממש קרובה לבית שלי

AeroTom

New member
אני לא אוסף בוטלגים

רק דברים רשמיים. בוטלגים אני יותר אשמע רק אם יש שם משהו שאני מתעניין בו. אבל אני לא אוסף אותם. את זה ספציפית יש לי, כי התעניינתי בעבר לשמוע את השירים שם עם סטיבן וג'ו. שמעתי דברים טובים על האוזן בחיפה. האוזן בת"א הם גם נהדרים. לא ייאמן שיש שם עכשיו את ה-Remasters הגדול ב-180...מציאה ענקית. פעם אחרונה שהייתי שם, זה עדיין היה שם. How The West גם נמכר שם ב-180. ברוב המקומות זה באיזה 230.

jimorrison

New member
אני דווקא כן אוסף בוטלגים של לד

אני ממש אוהב לשמוע אותם בלייב.. ומה שעוד יותר יפה שזה אף פעם לא חוזר על עצמו..ומרגישים את ההבדל..זה ממש יפה לפי דעתי.. כן האוזן השלישית בל אביב זאת גם אחלה חנות..אבל אני מעדיף את זאת בחיפה...הרבה יותר נגישה בשבילי

AeroTom

New member
זפלין לייב תמיד נהדר

הדבר שהם עושים הכי טוב... רק חבל שרשמית יצא אלבום לייב ראוי בהחלט רק אחד. ככה שלא כולם נחשפים לקסם של הלהקה בלייב. מה גם ש-How The West נמכר בהרבה כסף בארץ.

AeroTom

New member
רחוב מוריה 13

מעיין בטח יוכל להגיד לך טוב יותר את המיקום...

Gezunthait

New member
How the west was won

אמור להיות גם DVD לא? או שזה רק אלבום בלייב? כבר שכחתי מה קראתי על זה.

AeroTom

New member
זה רק אלבום לייב

אבל באותו זמן שהוא יצא, ב-2003, אז יצא גם ה-DVD הנהדר של הלהקה שפשוט נקרא-Led Zeppelin DVD.

למעלה