הו"ד

asafasafe

New member
הו"ד

למי שמכיר ולמי שלא כתבתי קטע לאתר הו"ד הוא נכתב ברוח הדברים שהיו לפני חודש בערך ומצאתי למכון לשתף אתכם גם עכשיו. בעיקר בגלל כל מה שקורה לאחרונה אשמח לתגובתכם כאן וגם באתר הו"ד

מסכים עם הרעיון בכלליות... אבל...

במשך כל העלילה שכתבת (אולי גם לא התייחסת לנקודות מסוימות, וזה מה שהציק לי), לא התייחסת בכלל לעניין הסבל שבארון בגילאים מוקדמים יותר. ז"א - הומו שמגלה את נטיותו בשלב כ"כ מאוחר בחייו, חייב להתכחש לזה (או לפחות לראות בדיעבד שהתכחש לזה) בשנים המוקדמות יותר. האם גם לך היו התכחשויות כאלה, או שפשוט הנטיה צצה בגילאי 25+? כי לפי מה שכתבת - נדמה שהכרת הומו, העולם קרץ לך. והופ. אתה הומו. אני לא שואל כדי לדחוק או להרחיק, אלא באמת מתוך סקרנות.

asafasafe

New member
***תגובה******תגובה******תגובה***

אם הייתי כותב את כל מהלך חיי,בעיקר כילד ומה שעבר עלי, זה לא היה נגמר בעמוד אחד. המחשבות על זה (וגם מחשבות על להתנסות) היו עוד קודם, בגילאים מאוד מתקדמים, אבל לא חשבתי לנסות משהו.... להתכחש? לא חושב שהתכחשתי, פשוט לא ניסיתי או יותר נכון, פחות העסיק אותי.

asafasafe

New member
אני אשלח לך מסר פרטי אם תרצה

יותר מדי חשיפה בעניין.... זה לא המקום

שלום אסף, אולי באמת ספר משהו על עצמך...

בקצרה, ככה שנכיר אותך. אגב, לי אישית יש בעיה קשה מאוד בלצאת מהארון... בכ"ז חוץ מהחברים כאן והחברים בצעירותי שאיתם הייתי (והיום כולם נשואים) אף אחד לא יודע על מצבי.

asafasafe

New member
קצת על עצמי

אני בן 30 תל אביבי. מחוץ לארון ושמח על היום שזה קרה. האמונה והדת מבחינתי הם עדיין משהו שאני לא מוותר עליו ומעמיק בהם מיום ליום. כן קיימות בי הסתירות הפנימיות לפעמים של עשיית משהו שמבחינת התורה הוא פסול ודינו מוות. לחיות בהכחשה ולרמות את עצמך מוביל רק לאבדון. כמו שכבר כתבתי: הרבה הומאים התאבדו (שגם זה בעיני התורה משהו פסול). יש לי הרבה חברים הומואים שהודו בכך אבל בחרו, מיוזמתם או שלא, להתחתן עם אישה ע"מ להשתיק את הסביבה. האם הם מאושרים? אני בספק

למעלה