הו אה מה זה בא

דוריק30

New member
הו אה מה זה בא

סוף שבוע!!!!!! ונשארו עוד שבועיים וחצי שהם בעצם 13 ימי עבודה סתם רציתי לעדכן

KarinDi

New member
ממש רואים את הסוף!

למרות השמחה שהשבוע נגמר, נשמע שהשתפר לך מעט מצב הרוח. אני צודקת?! מה התוכניות לסוף שבוע? שלך ושל כולם? אני מארגנת מחר בוקר יצירה בביתי- מגיעות בנות מכל הארץ ואפילו תיירות (אלו שמתארחות כפי שסיפרתי). אח"כ נוסעים לארוחה משפחתית גדולה בצפון ואז לקיבוץ של בעלי- כנראה שלא נצא מהבריכה. הכל עם האמריקאיות...מקווה שיעבור בשלום! שבת שלום!

../images/Emo207.gif בטחון עצמי - טיפים ודיון

חברים. לא אחת שאלנו עצמנו את השאלה: היש לנו מספיק ביטחון עצמי? מהו הביטחון העצמי? איך מגיעים אליו? למה יש אנשים שמקרינים ביטחון עצמי רב ואנו לא מצליחים לעשות זאת שכמותם....... מהו ביטחון עצמי? היום בפורם " עושים שוק" ננסה לרדת לעומקם של דברים. מוזמנים לקבל טיפים לשיפור הביטחון העצמי, לקרא ולהגיב. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2087&MessageId=144262728

דוריק30

New member
השתפר!!!

כן, מצב רוחי השתפר היתה לי שיחה טובה עם המדריך השני וחזרנו לשיתוף הפעולה שהיה חסר לי גם היתה לי הזדמנות להגיד שקשה לי עכשו אני עסוקה במחשבות על השנה הקרובה, מבחינת דברים, נושאים והתנהלות שהייתי רוצה שתהיה אצלנו בבית הילדים. זה מרגש אותי שעוד מעט אפשר להתחיל שנה חדשה ובכלל ששרדתי את השנה הזאת ועוד בהצלחה
אז כן, מצב רוחי השתפר שיהיה שבוע טוב לכולנו דוריק

למעלה