הותר לפרסום

חתולון*

New member
הותר לפרסום

מוקדש לחן המקורית ביום חמישי אחר הצהריים, הייתי בדרכי הבייתה עם ה-TOYOTA המשטרתית שלי, בדרך אשתי ביקשה שאגיע "לסופר סנטר" כדי שאחליף אותה בסיום הקנייה כי היא שכחה שיש אסיפת הורים לבת רותם שבכיתה ט´... שיניתי את כיוון הנסיעה לכיוון הסופר סנטר, החנתי את המכונית בחנייה של נכים, (סליחה מראש) נכנסתי לסופר, איתרתי את אשתי בעזרת הסלולארי וראיתי אותה ממש בסיום הקנייה, אשתי ביקשה רק להביא נייר טואלט להשלמת הקנייה והלכה לאסיפת הורים לא לפני שנפרדנו בנשיקה עם קריצה לפגישתנו הערב בבית. הלכתי כ-20 מטר להביא את הנייר, שמתי על העגלה שהייתה מול העיניים והלכתי בחיוך לקופה.... שילמתי 799.44 ש"ח העמסתי הכל לרכב ונסעתי הבייתה. שמתי את דברי החלב והבשר בקירור, נכנסתי להתקלח וישבתי בסלון חיכיתי לאישה שתגיע מאסיפת הורים.... ישבתי מול המחשב כשהיא הגיעה והחלה בבישולים לקראת שבת... אני יושב וכותב חרוזים עם חן המקורית, עם קרן אורלי ועוד.. ואשתי מהמטבח שואלת: חתולון!!!!!השארת משהו באוטו? איפה השום? איפה הפטרוזיליה? איפה הגזר איפה העגבניות? הפלפלים? איפההההההההההההה.... ואז היא חטפה שוק.... שמתי את הנייר טואלט בעגלה אחרת, שילמתי על העגלה האחרת, הבאתי הבייתה עגלה של מישהו אחר..... אתם לא מתארים מה עבר עלי ביום חמישי האחרון והיום חגגנו לה יום הולדת מזל טוב דניז חתולון

ד ו ר י ן

New member
עכשיו הבנתי ...

לאן העגלה שלי נעלמה .... ואני נאלצתי לעשות קניה חדשה והכל באשמתך ... אגב, אתה חייב לי חמישה שקלים עבור העגלה ...

חתולון*

New member
זה מזכיר לי בדיחת דוד לוי

יום אחד בדרכו הבייתה מהכנסת דוד לוי היה צריך דחוף לשרותים, הנהג הציע לו לנגב בשטר של 10 שקלים, כי לא היה לו נייר טואלט באוטו.. כשחזר דוד לוי מטונף לגמרי שאלו הנהג והמאבטח: "מה קרה" כב´ השר? דוד לוי ענה: היו לי רק 9.90 ש"ח חתולון

הותר לפרסום!! אתה גנוב שחבל"ז ../images/Emo6.gif

אבל אותי מעניין, מה היה בעגלה האחרת?

חתולון*

New member
ככה נראתה העגלה כשהחזרתי

אותה למתקן שמקבלים בו חזרה את ה-5 שקלים של דורין אשתי אומרת שטוב שהבאתי הבייתה את המוצרים שהיו בעגלה ולא שמתי את העגלה "בחניון" של העגלות, ולקחתי את ה-5 שקלים והולך הבייתה. בעגלה האחרת היה ........ לא מגלה ולא מגלה. יש מה שנקרא "צנעת הפרט" האישה/הגבר עם העגלה היו לפני כן בית המרקחת היו שם "אמצעים" מיוחדים יאללה חגיגה חתולון

עכשיו אני מבינה מדוע דניז../images/Emo6.gif

זרחה מאושר בבוקרו של יום ראשון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גליתושש

New member
חתולון יקר ../images/Emo24.gif

בזה הרגע קראתי את סיפורך ה"מרתק"....חחחח זה מזכיר לי,,,, לפני כמה חודשים, יצאנו לקניות, אני בעלי והבנות, מילאנו עגלה שלמה, וכשהגענו לקופות, הבת שלי משום מה החליטה לקחת עגלה של מישהי אחרת ולעמוד איתה בתור. וכך היה...... הוצאנו את המוצרים מהעגלה, באמצע הקופה אני צועקת.... רגעעעעעעע רגעעעעעעעעעעעע זה לא העגלה שלי.. חחחחחחחחחחחחחחחח מהצד השני נשמע קולה של האישה, אופסססססססס זו העגלה שלי, מכל זה יצא שההיא הרויחה, חצי מהעבודה עשיתי לה. חחחחחחחחחחחח בוקר טוב, גליתושש

זה עוד מצב טוב../images/Emo6.gif

הייתי אתמול בסופר, וכשיצאתי ממנו, אחרי קניה גדולה, פתאום אני רואה גבר, יוצא ומתחיל לרוץ לכיוון של אשתו שחיכתה בחוץ, וצרח לה, מישהו גנב לנו את העגלה (אחרי ששילם) . סוף טוה הכל טוב , העגלה נמצאה והזוג נרגע, אבל זה מצב לא נעים!!

חתולון*

New member
בוקר טוב גליתושששש

אצלנו זה התגלה כשאשתי הייתה במטבח מתחילה בבישולים 10 בלילה צריך לעשות יש מאיין... מזל שגילית בזמן חחחחחחחח חתולון

גיוRא

New member
ואני מסתובב לי עד עכשיו בסופר...

מחפש ת´עגלה שלי... חחחחחחחחחח חתולון...40 מלכות לחות עם שוט יבש.. ומזל טוב.
לדניז....

חתולון*

New member
ידידי הנכבד גיורא ../images/Emo45.gif

תודה רבה על הברכה יום נעים לך תמשיך לשרשר....... אני קורא כל מילה שלך חתולון

חתולוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

תודה על ההקדשה ובוקר טוב באמת הסיפור הזה מתאים לי הייתי עדה להמון מצבים כאלה חבל"ז כמה צחוק זה הייתי יושבת בקופה ומתגלגת מצחוק יום יבוא ואספר את כל הסיפורים המצחיקים..."מיומנה של קופאית" אפשר לפתוח אנציקלופדיה חחחחח העיקר שנהנתם...ובכל זאת יצא משהו טוב מהחלפת העגלה. מזל טובבבבב דניז

חתולון*

New member
חן בוקר טוב ../images/Emo24.gif

תודה על הברכה תודה על הכל כנראה שזה הזמן שהשרשור הזה יירד למטה יום נעים חתולון

חתולון*

New member
קרן אור לי ../images/Emo24.gif

כבר אמרנו בוקר טוב???? בוקר טוב לקרן אור לי אחת שיודעת מה טוב בשבילי כותבת יפה ומצטרפת לחבורה לא מחנטרשת ולא שיכורה יום נעים לך, טרילילי חתולון

למעלה