הושיטי לי יד

הושיטי לי יד

הושיטי לי יד שתיהיה מלטפת הושיטי ידך שתיהיה גם אוהבת הושיטי יד לחיבוק אוהב שיבוא מכל הלב הושיטי ידך לכתיבה רשמי לי דבר מה על אהבה תגידי לי שאת אוהבת שידך תמיד אלי מושטת הושט לי יד מבינה שאוכל להבין את האהבה הושט לי יד של שלום שהלב בחוזקה יהלום הושט לי יד מפנקת הושט לי יד רכה ואוהבת הושט לי יד לחום ומסירות הושט ידך גם לאחדות הושיטו ידיים לאהבה שתרגישו בליבכם כל רגע אותה הושיטו ידים לחיבוק וליטוף הרגישו בו גם את מגע הגוף הושיטו ידיים לאהבה
הושיטו ידים ללחיצת ידים חמה הושיטו ידים לתקווה גדולה הושיטו ידים אחד לשני עם המון אהבה

שבלולנית,גם את....?

אדיוס סנטוס....כמה כבר אפשר לאהוב ? תהיי יותר רצינית,בואי גם את לעבוד אצלי במחסן. ניקו מאוד אוהב את העבודה שסידרתי לו.

פורפור,זה לא פורום לחיבוקים וכאלה!

זה פורום לתקוות גדולות! ועוד לא אמרת לי תודה על זה שבירכתי אותך למטה. בושה! אותך למינהלת.

פורפור סליחה מתוקה שלי ../images/Emo140.gif

באמת התורה שאני אחרי חצי בקבוק וודקה ואולי בגלל זה לא ראיתי את תשובתך מלמטה. סליחה כפרה שלי. בתור פיצוי,אני חושב שבפעם הבאה אני אדלג על שלב ההנשמה ואעבור הישר לעבודה מעשית....!

תודה רבה על התגובות

ועיסוי מה זה ? חחחחחחחחחחח אולי תביאו מישהו מסאזיסט לכאן , תמונה בבקשה לא טיפול

ניקו 45

New member
שבלולנית ....מקסים ויפה ../images/Emo141.gif

אהבתי את המילים , את הסיגנון ובכלל

kessem

New member
אויויוי איך פספסתי...שבלולנית יקרה

נהדר. יד זו מתנה נפלאה....כמה דברים ניתן לחוש באמצעותה!! יופי כתבת

קסם מתוקה

זה בסדר , העיקר שאהבת ואבתי את התמונה ומה שרשמת יד זו מתנה נפלאה במיוחד שיא מושטת לחם , תמיכה ואהבה
תודה לך מתוקה

גחליליתוש

סוף סוף חיכיתי לחיבוק האוהב כי השאר כולם שלחו ועכשיו החיבוק הוא גדול של כולם שמחה שאהבת
תודה על מליון היידים wow
ועוד אלפי חיבוקים איזה יופי
תודה לך ותודה לכל החברים והחברות אתם נפלאים
חמה וגדולה

למעלה