הורשיו, Burn Baby Burn

הורשיו, Burn Baby Burn

טוב אז, ראיתי פרסומות לעונה החדשה של מיאמי ורואים שם את הורשיו הולך כזה, מרכיב את משקפי שמש שלו, מאחוריו מתפוצץ רכב והוא כזה "Burn Baby Burn" (לדעתי זה נראה יותר מדי "הוליווידי" ומעורר רחמים), זה מעונה 5? או שזה סתם איזה גימיק של הפרסומת?

זה סתם גימיק...

ראיתי ביו טיוב ריאיון שהוא דיבר על זה... ו.. זה אולי ניראה הולייוודי אבל זה יפה... רק חבל שלא יכלו לשפר את איכות אפקט האש, כי קולטים שהיא מה זה לא אמיתית חחחחח... ודרך אגב, הפורום ניהיה שקט לאחרונה.... מה ניהיה? לאן נעלמתם???

רגע...

אז החרא הזה לא הופיע בשום פרק אז הם אשכרה צילמו את זה במיוחד לפרסומת?

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

זה כן קטע מפרק... ככה אני הבנתי. תיראה, אני יודע טיפה אנגלית, אומנם צולעת אבל לא עד כדי כך, ואני הבנתי שהקטע הזה הוא אכן חלק מהסדרה ולא רק פרסומת לעונה החמישית.

אההההה חחחח XDDD

בסוף בדקתי באינטרנט וזה כן חלק מפרק, פרק 6 מעונה 5, Curse Of The Coffin. פאק, זה כזה מגוחך , ראיתי את הקטע הזה אכשיו, כ"כ הרבה פוזה של הורשיו, והוא אומר את זה במבטא כזה מצחיק. בכל מקרה, כמה תמונת.

אחי....

מה יש לך ממנו? יא אללה שלך..
אתה שוכח דבר אחד... הוא רק דמות. שוב, הוא רק דמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני יכול להתערב איתך שבמציאות הוא לא ככה, אז מה הקטע?!

מממ

בסדר, אני מודע לזה, שזו רק דמות, וזה מצחיק אותי ואני לא רואה שום דבר פסול בפרסום הודעה כלשהי שנוגעת בו או במה שאני חושב עליו. לגבי המציאות אני לא יודע איך הוא (אני לא מת על השחקן הזה בכל מקרה), וזה מצחיק לדמיין את קארוזו נכנס למכולת ומדבר ב "one liners" שלו חחחחח

מה הבעיה?

בראיונות הטלוויזיונים איתו אפשר לראות ולשמוע את הדיבור האמיתי שלו, דיבור רגיל, נינוח, [וזקן
] זה לא בעיה...

זו לא :]

בקשר ל"one liners" ציינתי את זה רק בגדר של משהו דמיוני, במציאות הוא מדבר באופן רגיל, אבל כשהוא משחק :\

זו לא ../images/Emo6.gif

בקשר ל"one liners" ציינתי את זה רק בגדר של משהו דמיוני, במציאות הוא מדבר באופן רגיל, אבל כשהוא משחק :\

כן? הוא עד כדי כך טוב? או שהעונה פשוט גרועה?

נשמח לדעת
אגב, אני לא ראיתי את עונה 5...

hadas 14

New member
האמת שהעונה כולה גרועה...

ואני לא זוכרת את הפרק הזה במיוחד אז כנראה שזה לא היה משהו... לפני בערך שבועיים עשיתי סיכום עונה 5.. זה צריך להיות כמה דפים מאחורה... יש שם תקציר של כל העונה וכמה דעות שלי.. וכן... עונה חמישית יותר גרועה מ 4 ! (ולא, לא חשבתי שזה אפשרי!)... בכל מקרה.. צפייה מהנה.. מוחעחע

CapitanSparrow

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

CapitanSparrow

New member
ברן בייבי ברןXDDDDDDD

התפחלצתי מצחוק כשראיתי פעם ראשונה את הפרומו [המפדח] שעשו לעונה 5. XDDD הוא אומר את זה בצורה כ"כ הורשיוית שזה מזעזע שמרוב שזה מזעזע זה מצחיק. XDDD

hitchhiker218

New member
חיחיחיחיח פתחתי על זה שירשור מזמן../images/Emo6.gif

וזהניראה לי מעונה חמש.... הוא כזה משעשע כשהוטא עושה את זה... גזר שלי הוא גזר.. אגב, אני חפרנית מתה

למעלה