הורמונלית מהרצוי...

הורמונלית מהרצוי...

שלום לך, אני בת 30, בריאה בד"כ, עם זאת התחלתי לצמח שערות במקומות לא רצויים בשנתיים- שלוש אחרונות (כמו אלו שמה שנופל להם מהראש צומח על הגב, אבל בגרסה יותר מעודנת, ולא על הגב) התחלתי ליטול אסטל לפני מספר חודשים, למשך חודשיים (מפאת פחד מ PE נוכח עישון והקומבינציה המאיימת-הופסק), ללא כל שינוי. בנוסף מצ"ב תוצאות מעבדה שביצעתי במקביל. האם יש דרך אחרת למגר את הטסטוסטרון? באם לא, כמה זמן יש להמתין עד לתוצאות השפעת הגלולה? תודה רבה, סופ"ש פורה שירה

מחכה שנתיים, עוד יום לא יחמיר

את מצבי.. שאינו כ"כ נוראי פרט לכך שחושבים שיש לי OCD עם פינצטות איכותיות. enjoy the weekend

לא הבדיקות שלך תקינות

שלום לך, כמה הערות. ראשית טיפול בן חודשיים של אסטל/דיאן, זה כלום. לא צפוי שזה יתן תוצאה כלשהי. שנית אני מניחה שעשית את הבדיקה בזמן שנטלת או סמוך לכך כי הטסטוסטרון שלך יצא גבוה, אבל ה-BT שלך ממש תקין. כל היתר תקין ולא רומז על מקור הביעה. ניתן לטפל בלי לבדוק וניתן לערוך בדיקות יותר מעמיקות. לגבי הטיפול לרוב זה יהיה מבוסס איכשהו על מתן גלולה כלשהי, אז אולי זו הזדמנות טובה להחליט על הפסקת עישון וליישם.

לגבי הבדיקה..

נעשתה לפני שהתחלתי ליטול גלולות. לסיכומו של עניין- האם לסגור את הסוגיה ברמת הגניקולוג או להכניס רוחות אנדוקרינולוגיות לנושא? תודה על תשובותייך, פורום נפלא ומלמד יצרת.

הכרות אנדוקרינית לא מזיקה אף פעם

בשורה התחתונה אני לא חושבת שזה ישנה את הטיפול,א בל אם את רוצה תחושה שהנושא נבדק יותר לעומק לכי לאנדוקרינולוג.

למעלה