הורמונים - שתי שאלות

Kapachka

New member
הורמונים - שתי שאלות

אז חוץ מסבב שבו הזרקתי במשך 5 ימים ופספסו לי את הביוץ, התחלתי לפני כמה ימים את הסבב הראשון שלי. בעבר הזרקתי הורמונים במינונים די נמוכים להזרעה. היום מפציצים אותי ב-300 גונאל + 150 מנופור (FSH גבוה).

הייתי היום בביקורת אחרי 3 ימי הזרקות ועדיין אין תגובה (רק זקיקים קטנים).
1) האם זה עדיין סביר שאין שום תגובה? יש לציין שלקחתי 3.5 שבועות של גלולות בעקבות ציסטות לפני זה - לא יודעת אם זה קשור
2) אני כל הזמן מרגישה על סף בכי בלי סיבה מיוחדת. זה ההורמונים? יכול להיות שהם לא משפיעים על השחלות אבל משפיעים על המצב הנפשי ככה?

mereng

New member
רק לגבי 2, ברור כשמש שזה מההורמונים

וכמובן זה שאת בסטרס על התהליך לא תורם לעניין. הכי טבעי שהמנגנון הרגשי שלך בעומס כבד... תני לעצמך אפשרות לבכות ולהתפרק, זה ממש בסדר.

PAND76

New member
זה בהחלט סביר

אני כמעט בגילך. ואת הביקורת הראשונה אחרי הזרקות וכו', אני תמיד עושה 9 ימים מתחילת הפרוטוקול. אז אל תלחצי. עם הזמן, הם יגדלו. הגלולות לדעתי, לא קשורות. אני אמנם לא סובלת מציסטות, אבל בין פרוט' לפרוט' הרופא נותן לי גלולות שונות, שמסדירות ביוץ ווסת וכו', וזה לא מה שבהכרח משפיע על התוצאות.

לגבי מצב הרוח - בואי רק נגיד שזה נורמלי (פלא שהבעל שלי עודנו בחתיכה אחת. אני גם חצי מרוקאית. את רק יכולה לתאר לעצמך מה עושים לי החומרים הללו
)

Kapachka

New member
אצלנו בעלי מרוקאי, אבל...

אנחנו תמיד צוחקים שאני זו עם הטמפרמנט המרוקאי

PAND76

New member
זה די הגיוני עם כל ההורמונים האלה

זה הופך את הליידי הכי עדינה ואלגנטית, להר געש מתפרץ

Kapachka

New member
אתן נהדרות. תודה על ההרגעה...

אמרה לי חברה שעברה הרבה טיפולים (והיא גם מבוגרת יותר) שבגילאים האלה ההורמונים כבר לא משפיעים כל כך - גם על הזקיקים, אבל גם על המצברוח.... מתברר שזה אינדיבדואלי.
רק שיצליח בסוף!!

מפעם

New member
גם אצלי אחרי 4 ימי הזרקה הכי גדול היה 11

התפלאתי על הטכנאית שמדדה כל זקיק ורשמה 9,8,6 אף אחת לא טרחה אף פעם..
שבוע אחרי בדיוק שאבו לי 20 זקיקים שמנים וגדושים.
בהצלחה

Kapachka

New member
אני אסתפק בשליש ממה שהיה לך!

מחר אני שוב בביקורת (אחרי 5 ימים של הזרקות), הלוואי ונראה תגובה כלשהי.

למעלה