הורמון - ביקורת

Roei152

Well-known member
מנהל
הורמון - ביקורת ראיתי את סוף פרק 2 עד פרק 5 ..
פשוט מדהים הסדרה הזאת ..
היא נוגעת בלב במקומות הכי עמוקים וכואבים , שואלת שאלות על יחסי הורים ילדים , יחסי נשים וגברים..
שלושה סיפורים שנגעו בלב עמוקק מאוד זהו סיפורם של תהילה ונועם. נועם . הילד - ילד שהגיע עם אימו לכת , רוצה לחזור לחיים נורמלים עם אביו , חיים בהם אתה לא צריך לחיות עם עוד 42 ילדים ולמעלה מ20 נשים ,שבתאי מסכים , אך בתנמורה לכך שאימו - תהילה לא תהיה איתו בקשר, במילים עדינות , נכון לעכשיו - זה קורע את הלב
סיפור שני שקרע לי את הלב זהו סיפורה של תמר שמגולמת ע"י שירה האס הנהדרת בתפקיד שמזכיר לי למה אני מתגעגע לרוחמי משטיסל ..

הרמון. הורמון נותן תחושה קצת...
אתה רוצה שאני אתן בדיחות ליטמן?
&nbsp
מתברר שליטמן מתפתח לשבתאי צדיק ברגע שהוא לוקח מספיק נשים. הוא משאיר אותן שבורות בתפקידו כליטמן, כמו שקרה להגר-שירה, ואז הוא משתלט עליהן בהרמון שלו בתפקידו כשבתאי צדיק. זה גם מובן, הוא רוצה לנקום באבא שלו שנטש אותו... וראית איך הוא נקם באימא של ג'וני-יפתח כשהוא שלח את עטרה?
&nbsp
ואיך טל טלמון ורומי אבולעפיה הן נשואות לאותו שבתאי, הרי הן אימא ובת בזמנים אחרים בדני הוליווד! וההוא, האבא של נועם, הוא לא היה החבר של מאיה-אבישג?
&nbsp
בלי קשר, הבכי של נועם בפרק האחרון היה אמיתי מאוד, על אחותה שמתה לפני הצילומים, ושירה מדהימה באמת. וסדרה גדולה ומדהימה.

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי די
זה לא מצחיק בדיחות הליטמן בנושא הזה...
&nbsp

למעלה