הורים

anacondaa

New member
הורים

אני רוצה לעזוב את בעלי (לא מדברת עכשיו על כל הקושי בדבר).. מפחדת שאבא שלי יקבל התקף לב כשיידע. לא נעים לי מהמשפחה ומחברים....... רציתי לשאול: מתי אפשר להתערב הורים במה שמתרחש ביני לבין בעלי? מה מותר לספר להם ומה אסור?

מזכירה לי את עצמי

שנים חששתי מזה. עד שהחלטתי שאני חיה את חיי ולא את חייהם של הורי, עד כמה שזה נשמע אגואיסטי. אי אפשר להיות לכודים בנישואים אומללים רק כדי לרצות את ההורים. אני הייתי מציעה לך לערב את הורייך לאט לאט. לא להפיל עליהם בבום שאתם נפרדים, אלא להסביר מדי פעם שיש קשיים, שאתם לא מסתדרים. לגבי מה מותר ומה אסור? לא ממש מובנת לי השאלה. מה שנראה לך, תספרי להם. אני באופן אישי לא הייתי מרגישה נוח לפרט מה קורה או לא קורה בחדר המיטות. אבל קחי בחשבון שבתהליך הגירושים נגלים דברים שגם לא חלמת שמשפחתך תדע, ושכל התהליך הזה הוא קשה ומגעיל, וכמובן לא צפוי.

רוצה לעזוב

אני מקוה שניסית את כל האופציות אבל עם החלטת לאף אחד אין זכות לכפות את דעתו.ליעץ למה לא. זכותך להחליט ולישם את רצונותייך

s h o o s h a

New member
תגובה בוטה להחריד - מודיעה מראש

עם מי התחתנת? עם אבא שלך? עם המשפחה? עם החברים? מי חי עם בן זוגך? את או כל השאר? למי רע (אני מניחה כך, אם את רוצה להתגרש) בתוך הזוגיות? לך או להם? אז השאלה (לדעתי)בכלל אינה במקומה כי הם (אביך, החברים, השכנים וכל השאר) ישרדו את גרושייך רוצה להתגרש? תתחילי את התהליך רוצה לערב? תערבי - אינך חייבת מה מותר/אסור לספר? מה שאת רוצה ... אין דבר כזה מותר/אסור

seeyou

New member
מה מותר לספר להם ?../images/Emo150.gif

זה תלוי בטיב היחסים שלך איתם! בדרך כלל ההוריים נותנים גיבוי לילדים שלהם אפילו שהם פושים-תמיד מצדיקים אותם.

הכינוי שלך גורם לי ../images/Emo5.gif..

מעניין למה בחרת לעצמך כינוי כזה? מה זאת אומרת שאבא שלך יקבל התקף לב אם תגידי לו שאת מתגרשת, אולי בגלל שהוא אמר לך והזהיר אותך לא להתחתן עם הבחור, או אולי רק לפני מספר חודשים שהתחתנתם ואת רוצה לסיים את הנשואין האלה כשהם רק התחילו, ואת לא יודעת איך להתמודד בזוגיות. לא כתבת כמה זמן אתם נשואים ואם יש ילדים. אם לספר או לא? זה כבר תלוי במערכת היחסים שלך עם הוריך.

חיים פעם אחת, תהיי אגואיסטית

למה שטוב לך. תהיי חזקה וזה מה שתשדרי לעולם. ההורים- מה לא נעים? הם הולכים לישון עם האיש הזה ומתעוררים איתו בבוקר?

למעלה