הורים.

חזוז

New member
חחח לא הרבה מבינים אותה

זה פשוט דו שיח כ"כ מגוחך שאפשר פשוט למות מהשטויות שהם דופקים שם...

abusername

New member
זה דומה לתיאוריה בק"ש

ששנה קומונרים טובים שנה קומונרים בסדר

abusername

New member
שזה .. זמן משהו טוב ... זמן משהו רע...

אני לא יגיד איזו שנה זו עכשיו...

../images/Emo4.gif

זה כזה מחשבה של הורים,תכלס הם רוצים שיהיה לך "חיים טובים" ללא בעיות כלכליות.... עכשיו מעניין אותי איך אתה מתמודד איתם ואיך אתה ממשיך להיות בנתועה למרות הכל..אני אשמח אם תספר..:)

חזוז

New member
פשוט מאוד

מה שאני עושה גורם לי אושר, זה פשוט עד כדי כך.

abusername

New member
להורים שלי לא כל כך אכפת...

אחותי דאגה לחנך אותם :) הם מצד אחד אומרים שזה מקום טוב מבחינה כללית אבל הם דואגים לעתיד שלי... מבחינה כספית הם תומכים... חשוב להם שאני יעשה את ההחלטה הטובה מבחינתי וזהו

וואי.

הכי לא תומכים. הם שונאים כל דבר שקשור לשמו"ץ השנה. אבל זה בעיקר בגללי. אמא שלי, כמו אמא של זוהר, נורא מציאותית. היא נורא כועסת על זה שלא קיבלנו תעודות מד"צים אחרי המד"צופי בגלל שהשמו"ץ לא מאמין בהן כי עכשיו אני לא יכולה להוכיח לאף אחד שעברתי סמינר מד"צים. אם הייתה לי את הסיכת הדרכה זה גם היה משהו אבל גם אותה לא קיבלנו. שנה שעברה היא הייתה יותר בסדר עם התנועה אבל זה היה גם בגללי, כי היא ראתה שהתנועה עשתה לי רק טוב ושהקומונריות היו מדהימות. השנה היא שונאת פחות או יותר את התנועה כי היא ראתה כמה חרא הקן הביא לי השנה. והיא נורא נגד שאני אלך. ובכל זאת היא מבינה שחשוב לי והיא רוצה שאני אעשה מה שעושה לי טוב.

למה אין לך סיכת הדרכה?

כולם מקבלים במדצופי,לא קיבלתם בגלל המלחמה? אני בטוחה שאם תבקשו אתם תקבלו.. כשם שאנחנו דרשנו שומריות ואנחנו נקבל בקרוב

אמן סלע

New member
אצלי זה קצת מסובך,

אבא שלי כולו סוציאליסט כזה,סתומרת פעיל חברתית בשכונה ממש, והוא מתחבר לערכים של השמ"ץ ודי מאמין בהם, חוץ מזה שהוא היה בשמו"ץ פעם [בקן חולון מרכז הגדול] והוא היה ממקימי הקן שלי [גאווה!!] והוא תומך והכל כלכלית.. אבל!!! [ופה בא אבל גדול...] הוא מתעצבן שזה תופס חלק נכבד וגדול מהחיים שלי...סתורמת..אני ממש הרבה בקן, הקן זה החיים שלי וזה הרבה יותר חשוב לי מהלימודים [האמ האמ נועה..] והוא חושב שאני יותר מידיד בקן ופחות מידי בבית.. והוא חושב שיש יותר מידי סמינרים..ובקשר לי"ג הוא חושב שזה ממש יתרום אבל הוא ממש רוצה שאני יהיה רופאה או שאני אעשה עתודה בצבא או משו..אבל ניראלי הוא מתחיל להבין שזה ממש לא הכיוון שלי. פיו..חפרתי.

the mush

New member
תומכים ביותר.

מכל הבחינות. אבא שלי בתור בוגר הרי אפריים מאושר ממש שהבת שלו בתנועה וממשיכה את החלום שהוא לא הצליח לממש. כל מה שצריך, אם זה כסף, חפצים, הסעות, עידוד, אירגון.... הכל! הם מוכנים לתת. עם זאת........... הם חושבים שאני נותנת מעצמי יותר מדי. שויתרתי על הרבה דברים אחרים שעושים לי טוב לטובת התנועה וזה חבל להם. אז נגיד, לגבי הדרכה השנה הבאה הם עשו פרצוף חמוץ.

מאוד תומכים.

מבחינה כספית, מבחינת עידוד, הבנה. למרות שהיום אמא עשתה פרצופים שאני יוצאת לטיול גו"צ. אבא שלי היה חניך לפני המון שנים ובאמת הוא מנסה לתמוך אבל זה סיפור שהוא ממש לא לכאן.. חשוב לאמא שלי שאני אצא, כי היא רואה איך אני חוזרת עם חיוך עצום מכל טיול וסמינר, למרות שישר אחרי שאני חוזרת הביתה אני מתרסקת לתוך האמא של המיטה שלי, היא יודעת שחשוב לי. זהו:)

חחחח.

הורים.אחחח. הם נותנים תמיכה כמובן..כסף מורלי וכל זה..הם אוהבים תעובדה שאני עושה משהו בשביל אחרים ולא רק בשביל עצמי...אמא שלי גם היתה בתנועת נוער..אבא שלי לא ממש הוא מתפאר בעובדה זהוא היה מהמגניבים שהיו מרביצים לתנועות נוער XD. אבל תמיד יש ויכוחים אני באה מבית של ליכודניקים...וכל הזמן ויכוחים@! אני אוהתב אותם.

jast

New member
פעם תמכו..

הוא רצה שאני אצטרף לצופים, אבל לא רציתי, רציתי רק תשמוצ אז הוא אמר שזה עדיף מכלום.. עכשיו הוא בטוח שזה השפיע עלי לרעה.. הוא גם לא מבין, למה ללכת להדריך, למה לצבוע תקן.. ואני לא מקבלת כלום בתמורה, הוא כל הזמן אומר שאני פראיירית... גם לפעמים הוא לא מבין כזה למה אני הולכת לקן במקום לצאת עם חברים או משו, או למה ללכת לסמינרים.. מה יוצא לי מזה...

פורה

New member
ההורים שלי שונאים את השמו"ץ

הם רק לא מוכנים להודות בזה לפניי. הם לא תומכים מורלית, רק כספית וזה כי אני לא מבקשת שום דבר חוץ מזה...

למעלה