הורים ../images/Emo58.gif 7X17 lies my parents
שלום כולם
אני קוראת הרבה וכותבת מעט, אבל יש לי טינה קטנה בלב על הפרק - אז באתי לפרוק אותה כאן. לא יודעת אם הכותרת עבדה, אז מרווח ספוילר ל7x17 lies my parents told me מ ר ו ו ח ס פ ו י ל ר אז ככה. זה שרובין כועס על ספייק, דיינו. זה שג'יילס אף פעם לא סבל אותו ("Spike, when I want your opinion... I'll never want your opinion") דיינו. זה שבאפיכס מתנהגת בתת-מודע כמו קוטלות קודמות - דיינו (לזה יש אפילו סימוכין בקומיקס של הסליירס, שכחתי איך קוראים לו, יש שם שני סיפורים של ג'וס, אחד של דייויד פורי, ועוד כמה של כותבים ואפילו של השחקנית של טארה) אבל שני דברים הרגו אותי: 1. שג'יילס ישתף פעולה עם רובין (שהוא חדש, שאולי הפירסט שתף לו את המוח, שכל מיני דברים - אני אישית מאז הסכין עם הדם לא סומכת עליו), ומאחורי הגב של באפי, וזה אחרי שהוא ניסה לגרום לה לקחת אחריות ולהנהיג לפני שהוא עזב. היא הסלייר, יש לה כוחות מיסטיים, יש לה חזיונות, יש לה אפילו שיקול דעת! ועד כמה שאני אישית לא אוהבת את הדמות, תן לה קצת קרדיט! היא הצילה את העולם המון פעמים, איתך ובלעדייך. אתה ווצ'ר, יש מאות כמוך. היא סלייר, היא הchosen one. (ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה, כי אני אוהבת את הדמות של ג'יילס ו... לא ממש את באפי. אבל זה נכון). 2. ספייק התחלחל מה"אמא הרעה". מי לא היה? אבל הוא מטיל את זה על זה שהוא הפך אותה, ולכן It wasn't my mother, it was a demon. כאילו מה?! אחרי שהוא הפך הוא בא לצרף אליו אותה, הוא לא איבד את הרגשות שהיו לו כלפיה! מה, הנשמה נשארה איתו עוד קצת? או שאולי בגלל שהוא הפך את אמו נגד רצונה? שלא להזכיר בכלל את הנאמנות לsire (שאפילו במקרה אנג'לוס/ספייק היתה קיימת, עד רמה מסוימת). יש איזשהם הסברים תומכים לדבר הזה? וחוץ מזה, אמא שלו בכלל לא נחמדה - היא קראה לדרו "טרולופ", זנזונת. ועוד משהו... מישו קלט את שם השיר שהוא הטריגר? לא הצלחתי
טוב, פרקתי. להתכונן לקיטונות של רותחין?
יום טוב.
שלום כולם