הורים שלא מקבלים

כלבובי

New member
הורים שלא מקבלים

היי, אני חדשה בפורום הזה. אני בת 30, וחיה עם בת זוג, קרוב לעשר שנים. סיפרתי להוריי על נטיותיי (עליהן ידעתי מאז ומעולם) עוד לפני ההיכרות עם בת זוגי. הם יודעים כבר כעשר שנים, מתביישים, לא מדברים על זה, מכחישים ובשום פנים לא מסוגלים להשלים. היום אני אם לילד בן שנה, והוריי ואני לא בקשר. הייתי שמחה לשמוע מהורים אחרים, שהיה להם קשה לקבל או אולי לא קיבלו - על מה שעובר/עבר במוחם... במקרה שלי אינני מאמינה שמשהו אי פעם ישתנה ביחסיי עם הוריי או בגישה שלהם לאורח החיים שלי, אך כן הייתי רוצה להבין איך הורה מוותר על ילד, מה עובר בראשו, עד כמה זה נורא בעיניהם ומדוע. תודה לכל מי שמוכן לשתף.

היי קבלי מזל טוב (באיחור של שנה,,) ואושר

גדול על עצם היותך אימא,! אני אמנם לא הורה ולא יכול לדבר בשם הורה המנתק קשר עם ילידיו, אבל אני בטוח שההפסד הוא שלהם והם חווים כאב לא פשוט גם אם הם לא מרים זאת ועל כך אני מצטער בשבילם, אני מקווה שהורים של הומואים ולסביות אשר מקבלים בשלמות עם ילדיהם יוכלו להיטיב להסביר שיהיו לך חים טובים המון נחת מהמשפחה הפרטית שלך, וגם מהורייך בשלב מסויים,, אמן !

טליאמתי

New member
../images/Emo24.gif

איני הורה לילד גאה, כך שאין לי מה לתתל לך בנושא אבל חיבוק גם הוא טוב, לא?! אז קבלי אחד גדול:
וגם אני כמו מיקי לפני, מאחלת לך המשך הנאה ממשפחתך הפרטית. ושלמרות הכל, ואולי יש סיכוי קטן עדיין, הורייך יתרככו בשלב כלשהו וגם משם תהיה לך נחת. מחזיקה אצבעות חזק חזק. שבוע טוב

למעלה