הורים מיואשים מנתניה

• פותח הנושא 0213
  • פורסם בתאריך

0213

New member
הורים מיואשים מנתניה

שלום לכולם.
אני מחפסת הורים לילדים עד גיל 3 מנתניה, שלא קיבלו עדיין שיבוץ באלוטף מסיבות כולשהן (אין מקום בנתניה,לא רוצים בעיר אחרת,עדיין לא קיבלו תשובה מרווחה וכו'.)
אני פניתי למשרד רווחה השבוע, אבל קיבלתי תשובות כמו בנתניה כנראה לא יהיה מקום, אני שישית בתור ואולי יהיה מקום בכפר סבא או הרצליה. השבועה לאותה עו"ס צריכות לבוא עוד 2 משפחות לשיבוץ באלוטף ...
כשה שאלתי למה לא פותחים עוד גן אם אין מקום למספר כל כך גדול של ילדים? התשובה: שכולם יודעים שיש בעיה ושאני לא ראשונה ששואלת את זה אבל זה מה שיש ואולי אם אותם הורים שעדיין לא קיבלו מקום יתארגנו ביחד אולי זה ישנה משהו.באותו יום הייתי גם בלישכת ראש העיר אבל גם שם שמעתי בדיוק אותו דבר: הורים ביחד זה כוח יותר משמעותי וכו...
הכרתי בן אדם מדהים, שבקשר בעיניין זה עם ראשויות ואלוט, שאמרה לי שאם אצליח לאסוף שמות אז היא גם תנסה לעזור לי ולהורים נוספים.
גן אחד שבנתניה זקוק לשיפוץ רציני ואולי גם מבנה אחר יותר גדול שאולי יפתחו שם קבוצה נוספת. אני מבינה שזה לא יקרה מיד, אבל אם לא לפעול זה לא יקרה בכלל.
מגיעה לכל ילד לקבל את הטיפול הטוב ביותר שרק אפשר בלי להלחם על מקום כמו שאנחנו עושים עכשיו.
אם יש הורים שצריכים לקבל שיבץ באלוטף בנתניה ועוד לא קיבלו אני מבקשת להשאיר לי טלפון ושם בהודעות אישיות.

רז241

New member
שיבוץ בגן ילד בן שנתיים

מעניין שאמרו לך שיש מקום בכפר סבא או בהרצליה אני מפתח תקווה ואמרו לי שאין מקום באלוטף בכלל אני מחכה לתשובה ברווחה אמרו לי שיש מקום רק בעזר מציון בבני ברק

0213

New member
לא אמרו לי שיש מקום , אמרו שהם צריכים לבדוק האם יש שם מקום

אבל אני הבנתי מייד שסיכוי קלוש.
אחרי "בום" גדול שקיבלתי (אבחון של הילד), הבנתי שאלוטף כל כך טוב ועוזר לילדים קטנים, אבל אחרי זה "בום" גדול שבני השנה לא יהיה בכלל במסגרת של אלוטף... ושלא יגידו לי שסייעת זה גם פיטרון מצויין.אולי זאת אופציה, אבל אי אפשר להשוות מעון שילוב עם סייעת וגן אלוטף וזה אמרו לי הרבה הורים.

רז241

New member
גן

אני גם קיבלתי בום גדול לפני פחות מחודש הבן שלי בן שנתים ואובחן גםלרגע לא חשבתי שיש לו בעיה יש לו איחור שפתי אבל לא ציפיתי לזה אני עכשיו מחכה שיתנו לי תשובה שהוא יתקבל למקום היחיד שאמרו לי שפנוי שהוא עזר מציון בבני ברק מחר אני מתכוונת להתקשר ישירות לסניפי אלוטף ולברר אולי יש מקום

0213

New member
בהצלחה

אנחנו גם קיבלנו אבחון פחות מחודש והיד שלי בן שנה וחצי. ובמצב כזה עוד צריך להילחם על מקום בגן. אני מאחלת לכם ולכל ההורים לקבל מקום ועזרה בזמן ולא בעוד שנה כמו שאמרו לנו (שבשנה הבאה בטוח יהיה לנו מקום)

למעלה