הורים מבוגרים

gilimon

New member
הורים מבוגרים

אפי שלום רב!! רציתי לדעת בבקשה איזה עיסוק אפשר למצא לאשה מבוגרת שהיא אימי..אני בת זקונים. ואני מאוד רוצה למצא עיסוק ביתי בשבילה. היא אלמנה. ואני גרה איתה אבל אין לי זמן להיות בבית כמעט. והיא לא עושה כלום כל היום ישנה או מעבירה את הזמן היא אוהבת תמיד אקשן ולצערי היא מוצאת את עצמה מבלה לרב בחברה של מקומות משחקי מזל בימורים. דברתי איתה והיא אמרה שפשוט היא מחפשת חברה להעביר את הזמן ומוכנה לשנות כיון אבל היא לא יכולה לצאת לעבוד מבחינה רפואית. אז אני מחפשת עיסוק ביתי שיעסיק אותה רב הזמן או אפילו סוג של עיסוק רווחי מהבית. תודה מראש!!!! גילי

De-Panther

New member
מה עם לימודים?? היא ממילא משחקת ככה

במשחקי מזל והכל אז למה לא לבזבז את הכסף בשביל הידע??
גם אומרים שככל שמפעילים יותר את המוח יותר קשה לו להתנוון יותר תאים רגילים לעבוד... וככה גם כשהמוח כבר מתחיל פחות ופחות לתפקד כמו שצריך התאים שלא ממש חשובים הולכים קודם...
וככה ניצלת השפיות לזמן ארוך יותר
אני שומע מידיי פעם על כלמיני אנשים מבוגרים שהולכים ללמוד תחשבי על זה... בבית הספר וכל זה את לומדת כי את חייבת... לא כי את מתעניינת... אבל כשמבוגרים... פשוט אפשר לבחור נושא שמעניין אותך וזה גם עם הרבה חיי חברה

gilimon

New member
לא במקרה שלה

תודה אני גם חושבת שהעיצה הזאת הכי טובה אבל זה פשוט לא היא היא צריכה משהו שיעסיק אותה ניסיתי כוון של סריגה אבל היא רק בהתחלה אני מחפשת ממש דברים שאפשר להפעיל אותה מהבית כי אחרת היא לא תשאר בבית ותצא והמטרה שמשהו יעניין אותה ולצערי היא לא מתאימה ללימודים. אבל תודה רבה על התגובה. אולי אם משהו אחר שיקרא ואצלו יש מקרה דומה יכול להשתמש בעיצה. :)

dana2909

New member
יש כל מיני

יש מועדונים למבוגרים שמגדירים את עצמם כעצמאיים, ומיועד לאנשים שמעוניינים בעיסוקים שונים. מפגיש אותם עם עוד אנשים, מארגנים להם מופעי תרבות ואמנות. מעבר לזה, יש את החוגים במתנ"סים שלשם היא יכולה להרשם כדי להעביר את זמנה.

n k

New member
עיסוקים ביתיים? הממ...

מה לגבי ספורט ביתי? התעמלות מול תוכניות כושר בטלויזיה או אפילו לקנות נניח הליכון או אופניים. גננוּת גם יכולה להיות עיסוק מתאים: לשתול לגדל ולטפח עציצים, אדניות. ואם יש גינה - עוד יותר טוב. והכי מעסיק: לתת לה ללמוד להשתמש במחשב ולגלוש באינטרנט, יש לא מעט מבוגרים שגולשים בהנאה באינטרנט.

jessy19

New member
יצירה...

יש מלא חנויות ליצירה, את יכולה לקנות לה חומרים והיא תכין עבודות יצירה- מעביר את הזמן בכיף, ומשפר את מראה הבית.

נראה לי שחסר פרט אחד קטן בכל זה:

מה היא אובהת לעשות? חוץ מלהמר, כמובן (איך היא מצליחה להמר בלי לצאת מהבית?).

למעלה