הורים יקרים

קרמבובת

New member
הורים יקרים

בני חמישים פלוס אתם...אנשים מבוגרים, לא כל כך בריאים, משקפיים כבר יש לכם..וכל מיני מיחושים.. עוד קצת ותצטרכו לחפש מי שיטפל בכם..כי אני כבר לא אהיה בסביבה. בטוחה ש שאז יהיה לי קצת קשה להתעלם מיכם..אבל עד אז..אלוהים גדול.. היום, 19:30, שנייה לפני החג הקרב, אני מנתקת איתכם כל מגע. כך החלטתי ואני הולכת לעמוד בזה. אחים שלי יקרים, אוהבת אתכם.. ניסיתי...בחיי שניסיתי.. בפעם הבאה שניפגש ארבעתנו ניתחבק חזק חזק...תמיד היינו מלוכדים. וכאן אני, משתפת אנשים זרים לי לחלוטין...כדי לא לעשות לכם פדיחות... מה תגידו על זה?
יאללה...הולכת.. הלוואי שהיתה לי תקוה אחת קטנה שאולי תחשבו עליי כשאלך.. רבות מידי האכזבות שמזהירות אותי לקוות..לכן...זורקת הכל והולכת בלי כלום עליי. סלאמת.

זהר nj

New member
הי קרמבובת...

אין לי מילים בא לי לומר אבל משהו ש למדתי בחיי הקצרצרים "לעולם לא תוכל למנוע מציפורי העצב ל חוג סביב ראשך... אבל תוכל תמיד ל מנוע מהן לקנן בשערותיך" אני ככ מבין אותך ולמרות שלא מכיר נותן לך נשיקה במצח היי חזקה .. ותפרדי..כי אני חושב ש את נפרדת זהר

קרמבונית......

"דם סמיך ממים"...... זה המשפט שהסתובב לי בראש , אבל את יודעת , טוב שאת הולכת , כדי שאם תחזרי , תחזרי כי את רוצה , ולא כי היית שם קודם... בהצלחה בכל מה שיעשה לך טוב

סו

New member
קרמבולה

מתוך הזרות הפרטית שלי למה שכתוב שם תרשי לי לתת לך
הלוואי שיהיה בך אומץ להמשיך לנסות על אף הסיכוי לאכזבה... סו

גיוRא

New member
חברים....?קרמבוביתתתת....?גם,,כולם

כל אחד צריך... שיהיה לו חבר אחד לפחות חבר יותר מאח ,יותר מאחות חבר כל הזמן חבר כל הימים לא חבר לפעמים חבר שמקשיב,שיודע לריב חבר בלי לשקר חבר שתמיד חוזר כל אחד צריך שיהיה לו חבר לא רגע חבר לא חצי חבר שלם אחד לפחות חבר יותר מאח יותר מאחות...

giulietta

New member
קרומבה

את ילדה גדולה...ואת בטח יודעת מה שאת עושה... וזה בכל מקרה ודאי לא קל לך... אז...רק
ג´ול

נשית~37

New member
קרמבו מוקה ../images/Emo25.gif

אני מחזיקה ממך אישה חכמה (שלא לדבר על היופי
), אני בטוחה שתצליחי. (היו לי כל מיני דברים לכתוב אבל כתבתי ומחקתי ושוב כתבתי ושוב מחקתי....כנראה שאין לי)
יש לך עיניים שאומרות "אני בסדר, הכל יהיה בסדר".

קרמבובת

New member
מעגל עדין...

של חברים שלי.. תודה
לברדי על התמיכה המדוייקת לעופר על הכללללל לזהר על הנתינה (ככה אני מנשקת את ילדיי - על המצח) לפושטית החכמה על מילים כל כך נכונות לסו על החיזוק שבאבחנה שלך.. למדליקולה על חיבוק יפה לגיורא המדריך - כל כך נכון..רוצה להיות חבר שלי?
לחנצ´ו -בדיוק זאת הסיבה שאוהבת אותך כל כך.. לג´ול המקסימה - ימים יגידו אם עשיתי טוב.. נשיתוש - חבל שמחקת....אבל מבינה אותך לגמריי ליליה חברה..על החיבוק תודה זה הולך להיות קשה אבל לדעתי גם מאד נכון מדובר במעשה הכי משמעותי שעשיתי בחיי וספק אם יהיה מעשה משמעותי ממנו.. לחיים
בוקר טוב ושנה טובה
קרמבו

טאקילה~*

New member
יו מה זה קרמבו??../images/Emo12.gif

לאן את הולכת? למה את הולכת? היי תשארי מקסימה אחת..

קרמבובת

New member
חחחחחחחחחחחחחח טאקייי

זאת לא הודעת פרישה .. סתם משהו קטן שכתבתי להורים שלי שמבקרים פה באופן קבוע (
)... קרמבו

טאקילה~*

New member
חחחחחחחח קרמבו..

אוייי אני מסטולית,,טוב אולי אותות הגיל.. אמה´להההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nightroll

New member
מתוקה

רק עכשיו ראיתי, למרות שכבר ידעתי... למרות שבניגוד לנשית, אני מאמינה שבעיניים שלך, מתחת ל"אני בסדר, הכל יהיה בסדר" מסתתרת מישהי שהיא לא כ"כ בסדר והרבה פחות אופטימית לגבי העתיד, אני מסכימה עם כל מילה של פשוט אישה.

הקצין

New member
YYYYYYY אז ככה ....

תמיד מגיע הרגע שבו הגוזל חייב לצאת מהקן ... < כך זה בטבע > אבל לנתק מגע ...... זה אולי בטבע אבל לא בין בני האדם ... בכל מיקרה אני מניח שאת יודעת מה שאת עושה .... תצליחי בדרכייך

למעלה