הורים יקרים

הורים יקרים

אני בת 16 ונכנסתי כי חשבתי שככה אבין את ההורים שלי אבל מהמכתבים שלכם בנתי עד כמה אתם אוהבים ודואגים לילדים שלכם אצלי, רק אבא כזה, דואג ומבין, אמא שלי כל יום צועקת עליי ישר מהבוקר, שהיא שונאת אותי, שהחיים שלה יהיו יותר טובים בלעדיי שאני זבל ושאין לי עתיד, שבגיל 18 אני עפה מהבית בביטות ושעדיף שהיא ביכלל הייתה מפילה אותי (עושה הפלה) וככה היא הייתה מאושרת גם כשהייתי מאושפזת בבית החולים שלוש פעמים כשניסיתי להתאבד היא לא ביקרה אותי בבית החולים, רק אבא שלי ואחותי הקטנה ואחרי שיצאתי מבית החולים אבא שלי חיפס לי פסיכולוגים מומכים ופסיכיאטרים שבזכותם היום אני כבר לא צריכה תרופות נגד דיכאון ולא רוצה להתאבד ואמא שלי בילתה עם החברות שלה אני לא מבינה מה עובר לה בראש!!!!!!!! למה היא שונאת אותי?????? אז הורים יקרים, עם תוכלו לעזור לי... ולתת אצעות, אשמח שלכת

AYELET1

New member
היי העזובה בשלכת ../images/Emo20.gif

הייתי מציעה שתדברי עם הפסיכולוגים והפסיכיאטרים , שאצלם את מטופלת, על תחושותיי לגבי אמך. נראה שהם יוכלו לעזור לך ,בצורה הטובה ביותר, משום שהם מכירים את כל סיפורך, בניגוד אלינו. בהצלחה

שלכת יקרה-

עכשיו אביב אין שלכת באביב. כנראה שיש בעיה מהותית בינך ובין אמך אני לא חושבת שהיא שונאת אותך,אבל זו התחושה שלך, ואיתה אני לא מתווכחת. מה שכדאי שלכת עצובה- לפנות לאותם מטפלים שלך. לדון איתם בדברים. כי אם הגעת עד אישפוזים ונסיונות התאבדות,זה יהיה לגמרי "לא רציני" כל תשובה שתינתן לך פה מסתם הורים לילדים. כדאי לך לפנות למטפלים שלך, ואיתם ללבן את התחושות שלך. ובכלל- אפשר לצבוע את השלכת בירוק אם רק רוצים. (מישהו אחר כתב ושר פעם). אז תרצי קצת תקבלי עזרה קצת ותראי שיכול להיות גם פריחה ואביב .

shiraa

New member
שלכת יקרה,

עצוב היה לקרוא את מה שכתבת. לאור מה שאת מספרת אני מאמינה שכדאי שתפני לפסיכולוג/ית אתם את בקשר. לבקש מהורייך להצטרף אלייך ולנסות לפתור את הבעיה. בהצלחה

bimbo.

New member
שלכת עצובה...

עצם הכינוי שבחרת לך, מספר הרבה ועושה עצוב בלב... אני מסכימה עם דברי קודמי, ומקווה שאכן עזרנו לך, ולו במקצת

למעלה