הורים, יעצו-נא

הורים, יעצו-נא

הבן שלי התחיל ללכת לגן. משפחתון כזה עד הצהריים. המקום באמת אחלה והכל, מעט ילדים, גננות מקצועיות, חצר ענקית, מצוחצח ומטופח וכו`, אך אליה וקוצבה - המשטר שם נוקשה בצורה מזעזעת. לדוגמא: הילד רוצה לשחק בקטר ההוא. לא. עכשיו משחקים בארגז-חול. או אתה רוצה לשתות? שב ושתוק, תקבל שתייה. חס וחלילה לא תגיד לגננת בפשטות שאתה צמא. סססססססאמו! מדובר בילד בן שנה וחצי!!!!!! זה כמו במשטר נאצי! כמובן שהוא בוכה. הוא לא רגיל לאיסורים על כל צעד ושעל. חשבתי להוציא אותו משם אבל אני מתלבטת. הלפ. תודה מראש אוריאנה

ה-שונית

New member
אפשר?

לתת גם לנציגות הילדים להשמיע את דברה? אז הי לך: נציגות הילדים מוחה בתוקף על העוול שנעשה לחבר מן המניין אשר המשלם דמי חבר חודשיים בזמן. אין שום סיבה שהחבר בנצ`וק יסבול מיחס מבזה, משפיל ומגביל כמתואר לעיל. אם החבר בנצ`וק רוצה לשחק בקטר, שישחק (התעקשות מיותרת). אם החבר בנצ`וק רוצה לשתות מיץ פטל, שישתה לרוויה (מה הן רוצות? לייבש אותו? בכלל שישימו אותו בין דפי איזה ספר עבה במיוחד, כמו פרח נדיר). מה זה? איפה נשמע כדבר הזה? יש גם שעות להליכה לשירותים? מה בדיוק מקצועי בגננות האלה? שונית (יו``ר אגודת הילדים)

יו``ר האגודה שלום,

חס ושלום מייבשות אותו. אם הן היו מונעות שתייה מהילדים הייתי מוציאה אותו תוך 10 דק`, ואז מדווחת ליצחק קדמן מהמועצה לשלום הילד, לעירייה, למשטרה ולעוד כמה גורמים. הן כל הזמן עוברות בין הילדים ומציעות שתייה. אבל. אם את רוצה לשתות עוד מעבר למה שנותנים את צריכה לשבת בשקט ליד השולחן. כשאת שותה את חייבת לשבת בשקט ליד השולחן. אם שותים לא משחקים. בשביל זה יש כללים. בכבוד רב, אוריאנה

אור-לך

New member
מה זה פה...

רוסיה? אוריאנוש, תוציאי אותו מהר משם... זה מזכיר לי את הגן שהאחיין שלי היה בו, בדיוק אותו סיפור. הילד לא היה מאושר, לא חייך ותמיד בכה כשהביאו אותו לגן. אחותי העבירה אותו לגן אחר ופשוט לא יאומן כמה טוב שזה עשה לו...הוא אפילו נכנס לגן לבד...והוא כולה בן שנה ועשרה חודשים. אור.

KONFUZ

New member
כרגיל..חוץ משונית..

כולם מדברים שטויות.. אוריאנה תקשיבי רק לשוניתי.. השאר מקשקשים לך בביצים! רואים את החיים שחור ולבן. רק שונית, מתונה, ראלית, פייסנית,הגיונית!! שונית גם תהיה יום אחד מישהי מפורסמת! אולי אפילו ראש ממשלת ישראל! קונפוז~(אמר מה שהוא חושב)

noam011

New member
לי אמנם אין ילדים

ואני לא מדבר מתוך נסיון. אבל תשימי לב אם הילד מתחיל לחזור הביתה תוך צעידה שמאל ימין, שמאל ימין אני חושב שזה צריך להדאיג אותך. B-)

שימו-לב שרק לא-הורים הגיבו

ותודה רבה על כל התגובות. אבל לא סתם ביקשתי שהורים יגיבו - מעניין אותי לדעת אם הם נתקלו בתופעה כזאת. והתגובות שלכם היו בדיוק מה שאני חושבת ואני אשמח לקבל גם דעה שונה. בכלאופן רב-תודות לכל מי שהגיב. אני עדיין לא מוציאה אותו כי הוא הולך בשמחה לגן, הדברים עדיין לא ברורים ואני עדיין מתלבטת. אני יודעת שיש סיכוי, שהבן שלי משלם את מחיר ההתלבטות. אוריאנה

linet1

New member
את צריכה לשאול עצמך

מהיכן שאבת את המידע הנ``ל??? האם הילד סיפר לך? הרי הוא בן שנה וחצי... האם אלו דברים שראית במו עינייך? קשה לי להאמין שגננות ינהגו כך לפני הורים... מידע זה יעזור להחלטה - אם את ראית האם זו היתה פעם אחת או מספיק פעמים כדי להסיק שזהו מנהג קבוע??? בכל אופן אני מאמינה בילדים. ילד שסובל במקום כלשהו לא שמח ללכת אליו. אם הוא שמח ללכת לגן ואינו בוכה בגן או לאחר שעות הגן - אין לך מה לדאוג - הילדים שלנו הם כמו ססמוגרף, והם שקופים - כאשר רע להם - ניתן לראות זאת בנקל - בעיקר בגיל הזה. לכן הצעתי - כאמא - לכי עם האינטואיציה שלך. סימכי על הרגשתך. ואם את עדיין לא רגועה, דברי עם הגננות - תמיד טוב שהן יידעו שאנחנו עם העיניים פקוחות! בהצלחה!!

noam011

New member
שלוווווווווווווווום לינטטטטטטטטטט

helllllllllllllo מה שלומך ? אני מופתע לראות אותך פה. אבל טוב. טוב שאת כאן. אני שמח שאת פה, ודוקא מקוה שתהיי פה פעילה. שיהיה לך יום עצמאות שמח. ושקט B-)

linet1

New member
נועם, נועם:)

שלומי בסדר, ומה שלומך???? לא כל כך מרגישה שייכת לכותרת הפורום - זו הסיבה שגם לא נוהגת לכתוב כאן, אבל תמיד שמיחה לעזור ולתרום מנסיוני. ואתה?????? חייב לי מייל!!!!!!!!!!!!!!

noam011

New member
?who ? me

באמת ? למה ? לא עניתי לך ? אני כבר לא זוכר דוקא הדואר שלך שמור אצלי. אני אעיין בו שוב ומתנצל אם לא עניתי. מקוה שהתגברת על כך בינתיים וישנת טוב בלילות למרות זאת B-) B-)

linet1

New member
המחלה היחידה

שאינני סובלת ממנה זה חוסר יכולת לישון:) גם אם זה בגלל מייל ממך:) בכל אופן לא חייב, לא אעניש אותך. חג שמח

למעלה