"הורים ומחשב? אין מצב"

AYELET1

New member
"הורים ומחשב? אין מצב"

כתבה שהפיעה היום במעריב, ובה מסופר על כך, שההורים תלויים בצאצאיהם בד"כ, כדי שיוכלו להתמצא ברזי המחשב. בפורום צער גידול הורים קראתי (לא היום) חבר´ה שמתלוננים שבכל דבר במחשב עליהם לעזור להורים. מה המצב אצלכם? (הרי כל אחד ממשתתפי הפורום הזה גולש...). מוזמנים לחוות דעתכם.

חני ב

New member
בשנה שעברה

התחלנו בבי"ס ללמוד שעורי מחשב במסגרת התל"ן. אין לך מושג כמה למדתי מהתלמידים שלי.

גלי®

New member
הייתי עונה להם כבר מזמן , אבל לא

מצאתי את המקש של הenter ....
נו , באמת .... לא יודעת איך זה בשאר הבתים , אבל אני לא חושבת שידיעותי במחשבים נופלות מאלו של בתי , או של כל נער מתבגר ממוצע אחר...

bimbo.

New member
גאלושקה, בצד הימני של החלק ../images/Emo8.gif

הרחב... נכון שכיף שאני מלמדת אותך? מה היית עושה בלעדי?

בתור מורה וטכנאי למחשבים זה אחרת

אני מלמד אנשים שהבנים שלהם מקצוענים במחשבים ובכל זאת הם מעדיפים לקבל הדרכה מבחוץ. הם תמיד אומרים שלילדים אין סבלנות בשבילם. הבת שלי יודעת המון... עכשיו היא לומדת לבד על פיינטשופ פרו... אנחנו מסתדרים טוב. היא מסבירה לי בסבלנות.

AYELET1

New member
ואילו אני "המשוגעת" ביותר כאן בבית

בנושא מחשבים- נייד/כף יד/PC הכל הולך...

yalyul

New member
מחשב ושאר ירקות

בהתחלה הייתי המדריכה לעניני מחשב בתקופה שעוד היו קטנים ... והמחשב היה מיושן לאט לאט כמו תולעת מכרסמת בתפוח ידיעותי התכלו והם נושאים מאז ברזי החידושים הם מתמחים בתוכנות שאין לי בהן מושג אבל - יאמר לזכותם של השרוכים שסבלנות יש להם בשפע וכל אימת שאני מתענינת או מבקשת הדרכה אני זוכה לקבל אותה בתנאי שהם לא ממהרים לאנשהו או עסוקים במחשב....

AYELET1

New member
כנראה שבמקרים רבים בעניין המחשב

המתבגרים יודעים יותר. הבעיה היא שבמקרים אחרים הם גם מרגישים כך

למעלה