הורים ואתם!

תשובות שלייי

. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אבא... 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא! 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא/אח. 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא!! 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא!! 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא/אבא/אח.. אבל אמא בעיקר!! 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא/אבא. 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא!! 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא! 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא!!

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא/אבא/אח/אחות. אחות, אמא, אבא. אין לי אח. אולי אבא קצת פחות. 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא/אבא/אח/אחות. אמא ראשונה. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא/אח/אחות. כולם. 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא/אבא/אח/אחות. אמא תדע לבד, תספר לאבא, אחותי תדע על כך איכשהו. 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא/אבא/אח/אחות. אף אחד מהם. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא/אבא/אח/אחות. תלוי באיזה תחום. 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא/אבא/אח/אחות. אבא אולי. 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא/אבא/אח/אחות. בדר"כ לא איתם, אולי לפעמים עם אמא. צריך כסף. 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא/אבא/אח/אחות. אבא. 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא/אבא/אח/אחות. דעתי, ואני גם תמיד צודקת.

הופ../images/Emo105.gif

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אבא 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא/אבא 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אבא 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אבא 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא/אבא 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא/אבא 9. מי עוזר לך בלימודים? אבא 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אבא

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אבא 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אח 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אף אחד. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אף אחד 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא. 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא. 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא. 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא. בבקשה. בהצלחה לך...

English Muffin

New member
אוקיי חח

שלום! יש לי עבודה להגיש על מערכת היחסים בין בני נוער להוריהם, ותשובותיכם נחוצות לי על מנת להצליח! אודה לכם מאוד אם תקדישו מספר דקות מזמנכם! 1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך?אחות. 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא או אחות 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא/אבא 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא/אבא 8. עם מי את/ה עושה קניות?בדרך כלל אני עושה לבד אבל אם לא אמא/אבא 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא/אבא תודה על שיתוף הפעולה ויום טוב!

nettus

New member
עונה, בהצלחה בעבודה

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה?אחות. 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אבא 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך?אחות. 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אחות. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י?אחות. 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך?אחות. 8. עם מי את/ה עושה קניות?אחות. 9. מי עוזר לך בלימודים? אבא 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא

MineraL

New member
נממממ

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה
אמא/אבא/אח/אחות. 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י
אמא/אבא/אח/אחות. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י
אמא/אבא/אח/אחות. 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך
אמא/אבא/אח/אחות. 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים
אמא/אבא/אח/אחות. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י
אמא/אבא/אח/אחות. 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך
אמא/אבא/אח/אחות. 8. עם מי את/ה עושה קניות
אמא/אבא/אח/אחות. 9. מי עוזר לך בלימודים
אמא/אבא/אח/אחות. 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר
אמא/אבא/אח/אחות.

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אבא. 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא או אחות גדולה. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא. 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אחותי. 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא או אחותי הגדולה. 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא או אחותי הגדולה
8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא. 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא. 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא.

מממ..

1. אמא 2. אבא 3. אבא/אח/אחות 4. אחות 5. אחות/אבא 6. אבא/אחות 7. אבא 8. אבא/אחות 9. אבא (אבל הפסיק מכיתה...ו' בערך?! חח) 10.שלי?

CrazyYoYo

New member
תשובות

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא/אבא/אח/אחות. אח גדול 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא/אבא/אח/אחות. אבא ואימא 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא/אח/אחות. אימא בדר"כ 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא/אבא/אח/אחות. קשה לי לחשוב על סיטואציה כזו..
5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא/אבא/אח/אחות. לאיודע בדיוק 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא/אבא/אח/אחות. תלוי באיזה נושא.. בדר"כ לאבא 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא/אבא/אח/אחות. אימא 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא/אבא/אח/אחות. אימא ;[ 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא/אבא/אח/אחות. אבא 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא/אבא/אח/אחות. אבא ואמא

®NuLy®

New member
עונה

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אחות 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אבא 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אפחד 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא/אבא 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא/אבא 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אח 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אבא

LoVe SiMs2

New member
נימנים

. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אף אחד. 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא. 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אף אחד. 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא/אבא/אח. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא. 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא/אח. 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא. 9. מי עוזר לך בלימודים? אף אחד. 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? שלי.

Invisible Eden

New member
לה.

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא/אבא/אח/אחות. 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא/אבא/אח/אחות. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא/אח/אחות. 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא/אבא/אח/אחות. 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא/אבא/אח/אחות. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא/אבא/אח/אחות.- תלוי במה... אבל בגדול גם אחים שלי וגם ההורים שלי משתדלים לעזור 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא/אבא/אח/אחות.- אני גרה בבית עם ההורים ועם אחי אז רוב הזמן אני איתם.. 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא/אבא/אח/אחות. 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא/אבא/אח/אחות. 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא/אבא/אח/אחות. -שוב, תלוי במה.

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gif../images/Emo3.gif

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אח. 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא ואבא. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא או אבא. 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא. 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? תלוי איזו עזרה... שיעורי בית- אבא או אח, כשאני צריכה אוזן קשת אז דפינטלי- אמא. 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אח. 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא. 9. מי עוזר לך בלימודים? אבא. לפעמים אח. 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? שוב תלוי בנושא... בכללי- אח.

או.קיי

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא/אבא/אח/אחות. 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא/אבא/אח/אחות. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא/אח/אחות. 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא/אבא/אח/אחות. 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא/אבא/אח/אחות. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא/אבא/אח/אחות. 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא/אבא/אח/אחות. 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא/אבא/אח/אחות. 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא/אבא/אח/אחות. 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא/אבא/אח/אחות.

למעלה