הורים ואתם!

Lady Madonna

New member
הורים ואתם!

שלום! יש לי עבודה להגיש על מערכת היחסים בין בני נוער להוריהם, ותשובותיכם נחוצות לי על מנת להצליח! אודה לכם מאוד אם תקדישו מספר דקות מזמנכם!
1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא/אבא/אח/אחות. 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא/אבא/אח/אחות. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא/אח/אחות. 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא/אבא/אח/אחות. 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא/אבא/אח/אחות. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא/אבא/אח/אחות. 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא/אבא/אח/אחות. 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא/אבא/אח/אחות. 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא/אבא/אח/אחות. 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא/אבא/אח/אחות. תודה על שיתוף הפעולה ויום טוב!

NiKi†a

New member
K

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא/אבא/אח/אחות. 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא/אבא/אח/אחות. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא/אח/אחות. 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא/אבא/אח/אחות- חברה שלי P: 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא/אבא/אח/אחות- חברים.. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא/אבא/אח/אחות. 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא/אבא/אח/אחות. 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא/אבא/אח/אחות. 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא/אבא/אח/אחות- לא צריכה מהם עזרה. 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא/אבא/אח/אחות. נגיד.

../images/Emo20.gif

עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה
אחות
נכשלת במבחן. למי תספר/י
לכל אחד מהם
כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י
אמא
יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך
לא יודעת
מי מעודד אותך בזמנים קשים
אמממ אני את עצמי בדר"כ וגם אמא ואבא
כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י
אמא/אבא
עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך
אמא/אחות (ההורים שלי גרושים אבא שלי לא גר בבית.. אני רואה אותו פעמיים בשבוע)
עם מי את/ה עושה קניות
אבא
מי עוזר לך בלימודים
אמא/אבא 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר
אמא/אבא

ל א ק י

New member
../images/Emo102.gif

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא/אבא/אח/אחות. אף אחד בעקרון.. אבל אחי נראהלי 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא/אבא/אח/אחות. אם מישו ישאל, אני אגיד.. אם לא, לא. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא/אח/אחות. אם אין בכספת, מאמא\אבא [מי שבבית באותו רגע] 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא/אבא/אח/אחות. מי שישאל.. בד"כ אמא כי היחידה שאולי תשאל 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא/אבא/אח/אחות. אפחד 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא/אבא/אח/אחות. תלוי מה זה.. 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא/אבא/אח/אחות. עם המחשב P: אבל אמא 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא/אבא/אח/אחות. אמא 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא/אבא/אח/אחות. אחי 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא/אבא/אח/אחות. אפחד..

ממממ

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא/אבא/אח/אחות. אמממממ אני כמעט לא רבה... עם אחותי נגיד בכלל לא ועם כל השאר אז נגיד פעם בבבב200 שנה אבא שלי פעם אחרונה הייתה לפני איזה 3 4 חודשים 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא/אבא/אח/אחות. זה לא ממש מעניין חחח אז אימא אבא
3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא/אח/אחות. אבא שלי נותן לי סכום כסף מסויים כל חודש וזהו.. כאילו משכורת כזה חח.. חוצמזה כמעט ולא רק אם אני ממש צכה אז להלוות מאימא או אחותי 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא/אבא/אח/אחות. מממ נראה לי שאחותי 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא/אבא/אח/אחות. ממממ אחותי..? 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא/אבא/אח/אחות. תלוי במה... נגיד לימודים וזה הורים אבל בכלל אחותי 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא/אבא/אח/אחות. בטח שאחותי 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא/אבא/אח/אחות. כמעט ולא עם משפחה... עם אחותי פעם ב.. 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא/אבא/אח/אחות. חלק מהמקצועת אבא חלק איאמ 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא/אבא/אח/אחות. אחותי

oasisssss

New member
....

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא/אבא/אחות. 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא. 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אף אחד 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא/אבא 9. מי עוזר לך בלימודים? לא עוזרים 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אף אחד מהם.

חני 21

New member
אני והוריי...

1) אחות 2) לכולם 3) אמא 4) כולם 5) כולם 6) אמא 7) אחותי 8) חברות 9) אף אחד.. 10) אמא בבקשה ויום טוב.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא/ 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא/אבא/אח/אחות. לכולם. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא/ 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? איש מהם. 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא/אבא/אח/אחות. כולם? וגם זה בצורה לקויה. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? /אח/אחות. וגם זה בקושיץ 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אחות. 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא/אבא/אחות. 9. מי עוזר לך בלימודים? משפחה של טיפשים אני אומרת P:. לפעמים אחות 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? נהה^^

../images/Emo20.gif../images/Emo26.gif

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה?אממ אני בקושי רבה
ואם כבר רבה אז עם ההורים
2. נכשלת במבחן. למי תספר/י?חחח מי עושה מבחנים בכלל
פעם ב..אני עושה וכולם יודעים 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך?אחות 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים?אממ כולם 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י?אחות. 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך?אחות. 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא/אבא 9. מי עוזר לך בלימודים?אני לא לומדת..מבריזה כל הזמן
10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר?אחות

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| תשובות :)

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא/אבא/אח/אחות
אחות [נו, אני פריקית, היא פאקצה, אני ב- י', היא ב- ו' ואנחנו באותו חדר] 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא/אבא/אח/אחות.
אימא 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא/אח/אחות.
אבא 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא/אבא/אח/אחות.
אפאחד 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא/אבא/אח/אחות.
אפאחד 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא/אבא/אח/אחות.
אפאחד 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא/אבא/אח/אחות.
אחותי 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא/אבא/אח/אחות.
אימא 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא/אבא/אח/אחות.
אבא 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא/אבא/אח/אחות.
אפאחד

Swid666

New member
מע היי

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אימא ואחות (זאת בעצם כל המשפחה שלי) 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אימא. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אימא. 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אחות. 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אימא ואחות. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? תלוי במקרה. 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אחות. 8. עם מי את/ה עושה קניות? אימא. 9. מי עוזר לך בלימודים? אימא. 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אימא.

סינטטית

New member
הממ

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אחות. 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? לכולם. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אבא. 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא. 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא. 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אבא. 8. עם מי את/ה עושה קניות? אבא ואמא. 9. מי עוזר לך בלימודים? אחות. 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? כולם.

רונקי

New member
עונה..

. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא/אבא/אח/אחות. 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא/אבא/אח/אחות. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא/אח/אחות. 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא/אבא/אח/אחות. 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא/אבא/אח/אחות. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא/אבא/אח/אחות.-תלוי באיזה נושא.בעקרון אחיות שלי או אבא.או אמא. 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא/אבא/אח/אחות.-אחיות. 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא/אבא/אח/אחות.- אחיות או אבא. 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא/אבא/אח/אחות.-אף 'חד. 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא/אבא/אח/אחות.אחיות,אבא,אמא

עונה

אני רבה הכי הרבה עם אמא שלי.
כשנכשלתי בבגרות אז לאמא שלי סיפרתי קודם כל.
אמא שלי כל הזמן מזרימה לי כסף.
כשיש לי חבר אז אמא שלי היא הראשונה לדעת.
בזמנים קשים אז רק בת-דודה שלי מעודדת אותי.
כשאני זקוקה לעזרה אז אני פונה לבת-דודה שלי או לחברה שלי.
את מרבית זמני אני מבלה עם החבר שלי.(אני לא נימצאת הרבה בבית)
אני עושה קניות לבד.
אף אחד לא עוזר לי בלימודים.
הדיעה של אמא שלי הכי חשובה לי.

IkMfNiY

New member
תשובות :X ../images/Emo42.gif

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא ואח P: 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא. 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא ואבא. 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אחות P: 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא. 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אח P: 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא P: 9. מי עוזר לך בלימודים? אבא P: 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? תלוי באיזה נושא... יעל

psycho maiden

New member
/////

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אבא 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא/ 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא/אח 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא/אח/אחות. 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא/אח/אחות. 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא/ 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא/אבא/אח/אחות. 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא/אח/אחות.

nni8

New member
עונה

שלום! יש לי עבודה להגיש על מערכת היחסים בין בני נוער להוריהם, ותשובותיכם נחוצות לי על מנת להצליח! אודה לכם מאוד אם תקדישו מספר דקות מזמנכם! 1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אפחד?!חח 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אבא 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אפחד 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אבא 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? תלוי במה 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? כל המשפחה 8. עם מי את/ה עושה קניות? אבא חחחח 9. מי עוזר לך בלימודים? אפחד 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אבא ואמא תודה על שיתוף הפעולה ויום טוב!

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

1. עם מי מבני משפחתך את/ה רב/ה הכי הכי הרבה? אמא/אבא/אח/אחות? ממ עם כולם, מלא :\ 2. נכשלת במבחן. למי תספר/י? אמא/אבא/אח/אחות? אמא 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווה/י? אמא/אבא/אח/אחות? אמא 4. יש לך חבר/ה. מי הראשון שידע על כך? אמא/אבא/אח/אחות? אמא\אחותי 5. מי מעודד אותך בזמנים קשים? אמא/אבא/אח/אחות? אמא\אחותי 6. כשאת/ה זקוק/ה לעזרה, למי תפנה/י? אמא/אבא/אח/אחות? אמא\אחותי P: 7. עם מי את/ה מבלה את מרבית זמנך? אמא/אבא/אח/אחות? אמא 8. עם מי את/ה עושה קניות? אמא/אבא/אח/אחות? ממ אחותי 9. מי עוזר לך בלימודים? אמא/אבא/אח/אחות? אחותי 10. דעתו של מי היא החשובה לך ביותר? אמא/אבא/אח/אחות? אמא\אחותי

Danielle b3

New member
../images/Emo105.gifעונה../images/Emo42.gif

1. עם מי מבני משפחתך את רבה הכי הכי הרבה
עם אחי
2. נכשלת במבחן. למי תספרי
להורים (אגב, יש לי אחים קטנים ממני) 3. כשחסר לך כסף, ממי תלווי
הורים
4. יש לך חבר. מי הראשון שידע על כך
אמא
5. מי מעודד אותך בזמנים קשים
אמא