הורים בראשון לציון

imash

New member
הורים בראשון לציון

פתחתי בית להורים וילדים על הספקטרום המתגוררים בראשון. המטרה היא להוות מרכז ידע ותמיכה להורים - לרכז מידע על גנים ובתי ספר, חוגים באזור, מידע על ועדות השמה, שילוב בבתי ספר בעיר, וגם להוות סוג של קבוצת תמיכה להורים, במסגרתה נוכל לקיים הדרכות הורים, מפגשים בין ילדים לפי רמות תפקוד או גיל ולהוות מסגרת תומכת. כולם מוזמנים

imash

New member
תודה

brum

New member
אבל למה בפייסבוק?

הבנתי את עניין היחצנות פה אבל לנושא כזה לא מתאים פייסבוק לדעתי. תחשבי על מישהו שעובד במקום עבודה גדול, שואל שאלה וישר כל מי שמקושר אליו רואה אותה, או לחילופין שאלה שהוא לא בדיוק היה מעוניין שמשפחתו תקרא את זה באינטרנט. ולמה זה גם צריך להתאים רק לראשלצי"ם? מרבית הדברים יכולים להתאים לכל אחד בכל רחבי הארץ.

imash

New member
תשובות

פייסבוק הוא מקום ראשוני להתחיל ממנו ואני מקווה שנהפוך למקום פיזי (אם יהיה כסף....) ואין כאן שום קשר ליחצנות אז אני לא יודעת מה הבנת. יש גם קבוצה שהיא סגורה ושם אף אחד לא יודע שאת משתתפת והיא נועדה לדיונים. למה ראשון - כי אני גרה בראשון ואני מעוניינת לרכז את ההורים בעיר שלי. בינתיים זה מה שאני מסוגלת מוזמנת לעשות את זה בעיר שלך

אני כבר אנסה לנצל את הידע שלך...

האם שמעת על החלטה בראשל"צ ששילוב חלקי יתבצע ללא משלבת??? מתוך ראיה כי ילד שיוצא לשילוב, יכול להסתדר לבד??

imash

New member
היי דיןדין

תראי את התשובה של ביסטי בשרשור שלך. הדבר שאמרת עכשיו - זה הזוי. זה אוקסימורון. שילוב בלי משלבת? לא, ילד שיוצא לשילוב לא יכול לבד, הרבה יותר מילד שנמצא שנים בשילוב ועדיין צריך סייעת...אני אשמח אם תפני אליי בפרטי. (במסר)

למעלה