הורים בלונדון עומדים לפני תביעה

sirpad

New member
אף אחד פה לא חושב שלא מגיעות להם כל הזכויות

והחובות, אבל לפעמים הבירוקרטיה עושה דברים בלי להפלות. בדנמרק, זוג לא נשוי עם ילדים ייתקל בהמון בעיות בירוקרטיות בהקשר של ירושה וכדומה במקרה של מוות. זה החוק, הוא יבש הוא מיושן ולוקח לו המון זמן להשתנות, אבל את לא חושבת הרי שהחוק מפלה אנשים לא נשואים במתכוון, פשוט הצורך הזה לא היה קיים בעבר.

ItsikH

Member
אולי אתה לא יודע בהחלט יתכן שיש בסביבתך הקרובה - בעבודה למשל - הומואים שאינך מכיר ככאלו. אני למשל ממש לא בארון אבל את חבריי לעבודה - בניגוד לחבריי האחרים - לא נוהג לשתף בחיי הפרטיים באופן כללי. אני יכול לספר לך שכמה מחבריי הסטרייטים היו מופתעים ביותר לגלות זאת. יש כאלו שמקבלים באופן טבעי ויש כאלו שפחות, הדאגה שלך נטולת יסוד, אין צורך לדאוג - כל התנהגות למעט תוקפנות תתקבל כמובן. אם מישהו רגיש יתר על המידה זה לא קשור בכלל לנטייתו המינית.

forglemmigej

New member
בבחירות האחרות ה"מכובדות"

נעשו הרבה מלחמות עד שזה יצא מכובד זה לא הגיע יום אחד וזהו בדיוק כמו זכויות לנשים ומיעוטים . כנראה שהומואים והלסביות לא נלחמו מספיק לקבלתם בחברה או למערכת החינוך

סלסרו

New member
לדידי זה לא רלוונטי אם זה מולד או נרכש,

כי גם אם זה נרכש, לא צריך להפלות אדם על בחירה כזו. אם כבר הבאת את גובה ומשקל כדוגמה - מתי היתה הפעם האחרונה שבה ראית שמקדישים שבוע שלם בבתי ספר ללמד ילדים סובלנות כלפי שמנים? או נמוכים? יש הרבה יותר שמנים בחברה מאשר הומוסקסואלים, והם סובלים לא פחות מהומוסקסואלים. ואולי יותר. להומולסבים יש לובי חזק, התקשורת מאד בעדם, יש לא מעט תוכניות שבהן הם מככבים ולא בצורה נלעגת, ויש לא מעט חוקים, תביעות משפטיות, וייצוג משפטי המגן על הפליה על בסיס אוריינטציה מינית, ועוד. אבל איזה לובי יש לשמנים? הם תמיד מוצגים בלעג, הם מרגישים דחויים, הם מופלים לרעה בכל מיני תחומים, כולל עבודה, מציאת בני זוג, אנשים מסתכלים על שמנים כאנשים חסרי שליטה עצמית, כמוזנחים, רבים מהם מדוכאים, מפחדים להיות בחברת בני אדם, מרגישים רע עם עצמם, אינם יכולים לבנות מערכות יחסים טובות, וכן הלאה. פרטים כאן, למשל. מתי ראינו "שבוע סובלנות לשמנים"? ואגב, שמנים רבים הם כאלה לא מבחירה, כך שהטיעון ש"זה בשליטתם" איננו נכון תמיד.

AdiNH

New member
סלסרו צודק

מה אם הזכיות שלי כשמן,בתור ילד סבלתי השפלות והילדים קראו לי "הפרה מתילדה" שלא תטעו,אין לי שום דבר נגד הומוסקסאולים ,נהפוך הוא

ronnl

New member
אגב לא רציתי לומר את זה

אבל כנראה (ככה לי זה נראה )שכל אלה שיש להם משהו כנגד הומואים הם הומואים בעצמם

sirpad

New member
כולנו דו מיניים בפיזיות רון יקר

כל גבר, סטיירט הכי בעולם, כשישכב עם בחורה, ואז היא תדחוף לו אצבע לתחת, ייהנה מזה, אלא אם כן יש לו חרדות מהומופוביה. אם אני לא יודע מי יורד לי, אם זה גבר או אישה, אז זה לא ישנה לי. העובדה שאני אגעל מזה שגבר ירד לי, ולא מזה שאישה תרד לי קשור למחשבות שלי, לא לפיזיקה. בפיזיקה כולנו דו מיניים!

ronnl

New member
אני מצטער לאכזב אותך

אבל אם הייתי דו מיני לא היתה לי בעיה לשכב עם אישה אבל אני לא דו מיני ולכן גם לא אשכב עם אישה ולא אתן לאישה לגעת בי מינית גם אם יתנו לי מיליון דולר זה פשוט לא יקרה אז הנה הלכה לך התאוריה שכולנו דו מיניים יש כאלה שכן יש כאלה שלא

sirpad

New member
רון יקר

אף אחד לא ישלם לך מיליון דולר, אתה יכול להירגע, כי אם היו משלמים היית שוכב גם עם רעייתו של הנשיא קצב. מה שאתה לא יודע לא מזיק לך, לכן אם היית שוכב עם אישה, בלי לדעת שהיא אישה, היית כמו גדול נהנה (בהנחה שהיא זיון טוב) ואולי בבוקר נגעל כשהיית מגלה את האמת.

ItsikH

Member
שאני אבין אתה בעצם אומר שסקס זה ענין טכני, לא ממש משנה למי אתה נמשך, תוכל לקיים יחסי מין רק לפי החלטה מודעת? מנסיוני עד כה (אני מדבר על כל האנשים שהכרתי עד כה ללא יוצא מן הכלל) זה לא עובד.

sirpad

New member
טכני זה מילה מטעה

סקס הוא חוויה גופנית פיזיולוגית. בעצם מה לא חוויה פיזיולוגית, גם מחשבות ותחושות הם בשורה התחתונה חוויות פיזיולוגית בגוף שלנו. מה מושך אותנו באנשים אחרים, יש המון דברים. וכל אדם הוא שונה וכל אדם הוא דומה בהמון היבטים, קצרה היריעה וקצרה תובנתי לבאר לך את הסוגיה עד תום. עדיין, אם בחור שעשה ניתוח שינוי מין לבחורה, יתחיל איתי במועדון, ואני אקח אותו/ה הבייתה ואשכב עימו בלי לדעת את זה, אני לא אדע שנמשכתי לבן אנוש שיש לו כרומזום Y. ואם אתה יכול להימשך לאישה שעשתה ניתוח שינוי מין, אז אתה יכול להימשך לנשים, רק סוג מסויים של נשים. ההגדרה המינית הפכה מסובכת לפתע בתקופתנו, וכאחת שמזיזה נורמות, היא גם יוצרת אי שקט, שסופו להתאזן, אבל זה עניין של זמן. איך זה יתאזן? אין לדעת.

ItsikH

Member
דוגמא מצוינת שמעוררת סערות רבות בפורום גאווה, כי כזכור אפליית מיעוטים מאפיינית מיעוטים לא פחות מאשר את הרוב. אתה מדבר לא על "בחור שעשה ניתוח שינוי מין לבחורה" ולכן "הוא" לא יכול "להתחיל איתך, כי זו היא שמתחילה איתך. ראשית מראש "הוא" לא היה בחור, ודאי שלא לאחר הניתוח. שנית - מבחינתך, ובהנחה שהניתוח היה מלא, זו אישה לכל ענין ודבר. השורה התחתונה בתגובתך בכל זאת מעודדת, עם כל המחלוקת בינינו. סיטואצית המועדון שתארת טורדת את מנוחתי ללא קשר לדיון ולמחלוקת.

ItsikH

Member
פיזיולוגיה ולא פיזיקה יש סולם קינסי והוא לא ממש מעניין לצורך הענין, נסתפק בהגדרה הסובייקטיבית ביותר שיש מי שחווה משיכה לשני המינים ויש מי שלא. אם אינך חווה שום משיכה שהיא לגברים אתה הטרוסקסואל ולא ביסקסואל בשום צורה (טוענים ש"דו מיני" הוא תרגום להרמפרודיט ולא לביסקסואל, שיהיה), ולהיפך. אחד ממכריי היה נשוי פעמיים וכיום הוא כבר 25 שנה עם בן זוג - הומוסקסואל? ביסקסואל? מה זה משנה?

AdiNH

New member
במחשבה שניה סלסרו טועה

שמן ושמנה יכולים להתחתן, הומוואים רק במדינות מסוימות שואלת הגמרא כיצד זוג שמן ימלא את מצוות פרו ורבו ועל זה נאמר שהאהבה דוחקת את הבשר ולמשפט החצי גמור מההודעה הקודמת נהפוך הוא,יש לי כמה חברים כאלה,לפעמים הם יותר נחמדים מסטריטים ולפעמים יש הםPMS שהם יותר רעים מאישתי

למעלה