לדידי זה לא אסון,
אבל מי שמך לכפות זאת על אחרים? לא יודע מה הולך בבתי ספר חילונים בארץ. לו היו לי ילדים, והייתי שולח אותם לבית ספר, לא הייתי רוצה שהם ילמדו שסיפורי הסבתא של התורה הם אמת לאמיתתה. אם זה היה קורה, הייתי מתרעם, מתאגד עם הורים אחרים, ונלחם שיפסיקו את האיוולת. אך להבנתי, לא כך מלמדים תנ"ך בבי"ס חילונים. אתפלא אם מלמדים בהם שהתנ"ך הוא דבר האל. אם מלמדים אותם תנ"ך מזווית ראיה חילונית, אין בכך פסול לדעתי. נראה לי סתם קנטרני להתנגד לזה (יענו תנ"ך לא, אבל כתבים יוונים כן. מה ההיגיון?). נראה לי תמוה להקדיש שבוע שלם של אינדוקטרוניצה הומולסבית, במקום ללמד את הילדים מקצועות. אני לא מחנך, אך נראה לי משונה ללמד ילדים בני 9 אודות הומוסקסואליות, ועוד לקחת אייקונים ספרותיים ולהפוך אותם להומולסבים, כגון להפוך את 'רומיאו וג'וליאט' ל'רומיאו וחוליו'.. ממתי בתי ספר הפכו לזירה בה מחנכים לזהות מינית? נמאס לי מכל ה"חודשים" האלה שמפלגים אנשים - "חודש האפרו-אמריקאים", "חודש הנשים", "חודש הלהטבים".. אולי די עם השטויות האלה? אתם לא מבינים עד כמה הדברים האלה רק יוצרים פילוג ואי-שיוויון? שצריך להתייחס לכל מיני אנשים לפי קטיגוריות מיוחדות להם? למה שלא יעשו "שנה של בניאדם", שבה כל יום מיועד לבני אדם. סה"כ, זו המטרה של שיויוון, לא?